Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews, фото Н. Каралкіної 17.04.2014 07:00 ПОДІЇ

На календарі четвер, 17 квітня. Розпочинайте щось корисне цього дня і не забувайте підбадьорювати себе ароматом свіжозвареної кави. Нехай ранкова прохолода тільки посилює відчуття затишку й гармонії. Оточуйте себе приємними речами, не розчаровуйтеся через дрібниці. Гарного вам четверга й смачного кавування у бажаній компанії!

Цитата дня:   Для людини, яка ніколи не подорожувала, будь-яке нове місце, хоч трішки відмінне від рідного краю, виглядає дуже заманливо. Якщо не говорити про любов, найбільше радості і втіхи приносять нам подорожі. Все нове здається нам чомусь дуже важливим, і розум, по суті, лише відображає сприйняття наших почуттів, поступається напливу вражень. В дорозі можна забути коханого, розсіяти горе, відігнати від себе привид смерті. У простому виразі «я їду» ховається цілий світ почуттів.

© Теодор Драйзер


17 квітня 2014 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність. Без опадів. В горах місцями слабкий дощ. В горах місцями заморозки на поверхні грунту та подекуди в повітрі 0 - 3° морозу. Вітер північно - східний 9 - 14 м/с. Температура повітря вночі 2 - 7°, вдень14 - 19°, в горах місцями вночі 0 - 3° морозу, вдень 3 - 8° тепла .
Автошляхи: Без опадів, лише місцями на гірських ділянках доріг слабкий дощ. Видимість добра, вранці подекуди серпанок 1 - 2 км.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність. Без опадів. Вітер північно-східний 9-14 м/с. Температура повітря вночі 4 - 6°, вдень14 - 16°.


Іменини   17 квітня - Георгій, Зосима, Йосип


Цей день в історії

1877 — Лев Толстой завершив написання роману «Анна Кареніна».
1895 — Підписано Сімоносекський договір, який завершив першу японсько-китайську війну.
1907 — Імміграційний центр на острові Елліс у Нью-Йорку за добу прийняв рекордну кількість іммігрантів — 11747 осіб. Загалом за 1907 рік до США в'їхало 1004756 осіб.
1924 — Створена голлівудська кіностудія «Metro-Goldwyn-Mayer».


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Мистецький центр “Галерея Ілько”
17 квітня — концерт братів Капранових “Дзен.UA”. Поч. о 19.00.
Проект візуального мистецтва “Еволюція”.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Обласна наукова універсальна бібліотека
17 квітня — засідання клубу літературних дебютів “Нові імені в закарпатській літературі”. Поч. о 17.00.

Мукачево, «Кондитерський дім Бондаренко»
Березень—квітень — передвеликодня виставка шоколадних скульптур.

Художній музей імені Бокшая
Виставка лауреатів Шевченківської премії з Закарпаття.                            
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.


Галерея «Ужгород»  
Персональна виставка Мирослава Греська (живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Ужгород, провулок "Гірчичне зерно"
До 31 травня — виставка "Революція в об’єктиві".

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Виставка «Збудована спадщина, що оновлюється — рятування цінностей Карпатського басейну».
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка воскових фігур «Дивовижне поруч» (Санкт-Петербург).
Фотовиставка «Eurofotoliptov» фотоклубу при Ліптовському музеї у Ружомбероку (Словаччина).
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  


Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні постарайся відволіктися від суєти і сконцентруватися на досягненні однієї важливої мети. Керівник піде тобі назустріч, якщо ти виявиш наполегливість у діалозі. У другій половині дня твої опоненти можуть спровокувати конфлікт. Не варто піддаватися впливу негативних емоцій, вчися контролювати себе. Увечері тобі варто навести порядок і зайнятися вирішенням господарських питань.
Телець У першій половині дня можуть виникнути складнощі у вирішенні фінансових питань. Не варто приймати необдуманих рішень, порадься з керівником перед початком будь-яких дій. У другій половині дня будь обережніше в спілкуванні з новими партнерами. Конкуренти можуть влаштувати провокацію заради отримання цінної інформації. Увечері постарайся уникнути відвідування галасливих місць.
Близнюки У першій половині дня тобі доведеться боротися за свою правоту. Не варто здаватися, діючи рішуче, ти досягнеш результату. У другій половині дня твої партнери можуть виставити неприйнятні для тебе вимоги. Не варто працювати собі в збиток, краще розірвати стосунки. Увечері близька подруга попросить тебе про допомогу, відклади всі справи, щоб виконати важливе прохання.
Рак. У першій половині дня тобі варто зайнятися об'єднанням навколо своєї ідеї однодумців. Робота в команді принесе гарні фінансові результати і збільшить продуктивність. У другій половині дня конкуренти спробують зіпсувати твою репутацію. Не варто звертати уваги на дрібні подразники і необґрунтовану критику. Увечері запроси партнерів на ділову вечерю, щоб зміцнити стосунки
Лев У першій половині дня тобі доведеться виконати складне доручення керівництва. Використовуй свій минулий професійний досвід, щоб зробити вірні кроки. У другій половині дня не варто втручатися в конфлікт між колегами. Найкращий спосіб - зайняти позицію спостерігача і миротворця. Увечері твій партнер може влаштувати конфлікт на грунті ревнощів, піди на примирення першою.
Діва. Вранці на тебе чекає зустріч із цікавою особою, яка вплине на твій світогляд. Підвищена увага з боку протилежної статі відволікатиме від виконання важливих завдань. У другій половині дня обговори з керівником свої плани, щоб отримати схвалення і підтримку. Використовуючи свої жіночі чари, ти легко досягнеш потрібного рішення. Увечері доведеться затриматися на роботі, щоб завершити розпочаті справи.
Терези Сьогодні тобі варто зайнятися вирішенням юридичних питань. Переговорні процеси можуть затягтися, але результати будуть позитивними. У другій половині дня ти зіткнешся з фінансовими труднощами, які складно буде вирішити. Звернись за порадою до свого наставника, щоб вийти з важкої ситуації. Увечері відволікаючись від суєти, переглянь веселий фільм.
Скорпіон У першій половині дня переговори з новими партнерами принесуть добрі результати. Тобі потрібно обговорити відразу всі фінансові умови, щоб не виникло непорозумінь. У другій половині дня можеш сміливо ризикувати, тебе в усьому супроводжуватиме удача. Твої досягнення публічно відзначить впливова особа. Увечері зустріч зі старим другом принесе багато позитивних емоцій.
Стрілець Цей день варто присвятити спілкуванню з людьми і публічним виступам. Тобі потрібно відстоювати свої інтереси і збирати навколо себе однодумців. У другій половині дня можуть виникнути розбіжності з керівництвом. Не варто нікуди поспішати, обмірковуй свої дії і аналізуй факти. Увечері варто зайнятися зміною свого гардеробу і порадитися з досвідченим стилістом.
Козеріг У Сьогодні ти зможеш надолужити згаяне і отримати підтримку керівництва. Спілкування з новими партнерами відкриє для тебе стабільну перспективу. У другій половині дня ти отримаєш вигідну пропозицію від старого друга. Порадься з досвідченим фахівцем перед прийняттям остаточного рішення. Увечері відвідай світський захід разом із коханою людиною
Водолій. Сьогодні на тебе чекає загострення стосунків із колегами. Керівник може засудити твою поведінку, що зіпсує твою репутацію. У другій половині дня старайся уникати спілкування з людьми, які агресивно налаштовані. Займися рутинною роботою, щоб не втручатися в конфлікт. Увечері на тебе чекають непередбачені розтрати, пов'язані з проблемами близьких родичів.
Риби У першій половині дня твої плани можуть зруйнувати дії недоброзичливців. Постарайся не втручатися в суперечки та інтриги оточуючих. У другій половині дня керівник обговорить із тобою свої ідеї, використовуй вдалий момент для отримання підвищення. Підписання важливих документів варто перенести, існує ризик втрат. Увечері тобі доведеться зайнятися вирішенням сімейних питань і домашніми клопотами.



А зараз — усміхніться :)


Гуляє студент з дівчиною по місту. Проходять біля розкішного ресторану. Дівчина:
- Ой... як смачно пахне...
- Тобі сподобалося? Хочеш ще раз пройдемо?



- Чому ти спізнився?
- У мене поважна причина.
- Яка?
- Я повільно ходжу.



- В мене депресія. Я товста і самотня!
- Та яка ж ти товста? Де? Покажи.
- Може, тобі ще показати, де я самотня?

Rionews, фото Н. Каралкіної

Коментарі :


17.04.2014 08:27 СНАЙПЕР  

Вітаю Закарпаття з терен Львівськоі області.На сайті "Однокласники" хтось дав таку картинку.В Хатині Білорусьстоіть дід і тримає на руках повислу дитину.Коментар такий -єто бандеровци спалили людей в Хатині????Коли я був в Хатині на екскурсіі то гід розповідала,що то чи то в 42 чи то в 43 році німці захопили село Хатинь,зігнали народ до сараю і всіх там спалили...живцем!Один по-моєму втів з того пекла і   потім про це розповів...видно що русская пропаганда знову хоче списакти на так званих бандеровцев злодіяння фашистів!Отакого.СЛАВА УКРАІНІ!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат