У Перечині ледь не зупинилася робота апарату штучного дихання, на якому перебувала людина (ФОТО)

admin 18.11.2014 11:23 ЗДОРОВ'Я

 

Рятувальники забезпечили безперебійну подачу електроенергії для роботи апарату штучного дихання в хірургічному відділенні Перечинської районної лікарні під час відключення електропостачання.

17 листопада, о 20.40 за поки невстановленої причини відбулося аварійне відключення фідера 10 кВ на тяговій підстанції Перечин. Як наслідок припинило свою роботу 9 трансформаторних підстанцій міста. Без електропостачання залишилося майже половина мешканців райцентру та будівля Перечинської районної лікарні.

Одразу після відключення електропостачання до місцевих рятувальників звернулося по допомогу керівництво лікувального закладу, яке повідомило, що в палаті інтенсивної терапії хірургічного відділення на апараті штучного дихання перебуває людина. Існує загроза зупинки апарату і, як наслідок, небезпека для життя людини. До місця події негайно було направлено відділення рятувальників, котрі за допомогою електропідстанції забезпечили подачу електроенергії до хірургічного відділення.

О 23.06 аварійною бригадою Перечинського РЕМ електропостачання в м. Перечин було відновлено повністю. Причина аварійного відключення фідера   встановлюється.

admin


За матеріалами Управліня ДСНС України у Закарпатській області

ТЕГИ : перечинлікарняДСНС

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ЗДОРОВ'Я

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат