Закарпатські медсестри навчилися якісніше протидіяти внутрішньо-лікарняним інфекціям (ВІДЕО)

admin 24.09.2014 09:45 ЗДОРОВ'Я

В Ужгороді пройшов науково-практичний семінар для операційних медичних сестер області.

120 фахівців-медиків отримали інформацію про нові сучасні методи стерилізації медичного інструменту, ознайомились як ефективно запобігти внутрішньо-лікарняним інфекціям.

Адже ця проблема стоїть надзвичайно гостро як за кордоном, так і в Україні. Наприклад,у США смертність від внутрішньо-лікарняних інфекцій знаходиться на четвертому місці після хвороб серцево-судинної системи, злоякісних пухлин і інсультів. В Україні ця проблему окремо не вивчалася, але це не означає що її не існує…

Саме тому асоціація медсестер області свій перший навчально-освітній семінар присвятила темі знезараження та стерилізації.   Під час проведення навчання присутні ознайомились із сучасними препаратами, устаткуванням та методиками, які відповідають світовим стандартам забезпечення антисептики.  

По закінченні навчального семінару всі учасники отримали сертифікати та висловили побажання проводити такі навчання на постійній основі. Це надає можливість медикам не тільки ознайомитись із сучасними технологіями, але й врешті позбутись проблеми внутрішньо-лікарняних інфекцій, застосовуючи найновіші методики та препарати.

admin


За матеріалами прес-центру УОЗ у Закарпатській області

ТЕГИ : медсестрамедицинасмертність

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ЗДОРОВ'Я

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат