У п’ятницю на Театральній навчатимуть меддпомозі

Rionews 10.09.2014 12:49 ЗДОРОВ'Я

Працівники Закапатської обласної організації товариства Червоного Хреста України проведуть навчання для всіх охочих. Акцію приурочили до Всесвітнього дня надання першої невідкладної медичної допомоги. Початок об 11.00.

З 2000 року починають відзначати Всесвітній день першої допомоги. Цього дня громадяни мають змогу навчитися, як надавати першу допомогу. З цієї нагоди в прес-центрі Обласного центру здоров'я відбувся брифінг за участі Томаша Білинця, директора Закарпатського територіального центру екстреної медичної допомоги та Іванни Сабо, голови Закапатської обласної організації товариства Червоного Хреста України.

Регіональні працівники товариства ЧС проводять навчання для колективів різних організацій і наголошують на тому,   що основи меддопомоги повинен знати кожен.

Читайте більше: Понад тисячу закарпатців цього року навчилося надавати першу допомогу

Товариство Червоного Хреста України допомагає розшукувати людей, які зникають без вісти на Сході. Нещодавно працівники знайшли 3 закарпатських солдат, із якими не було зв'язку.

Іванна Сабо наголошує і на допомозі, яку надають працівники Закапатської обласної організації особам. тимчасово переміщеним із зони АТО. Якщо переважна більшість продуктів і необхідних речей сьогодні поставляється на Схід, закарпатці забувають про тих, кому теж необхідна допомога тут, тобто біженцям.

За 3 місяці обласна організація товариства ЧХ надала допомогу понад 200 сім'ям тимчасово переміщених із зони АТО. При цьому ініціативних надати таку допомогу досить мало, тому Іванна Сабо наголошує, що чим людям теж потрібна допомога, тому хто із закарпатців може її надати - хай не зволікає.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ЗДОРОВ'Я

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат