В Ужгороді на річницю Майдану екс-регіонали вшанували загиблих бійців "Беркута"

22.02.2020 22:02 ПОДІЇ

Партія Медведчука провела акцію з покладання квітів до пам'ятника загиблим міліціонерам і вшанувала таким чином пам'ять загиблих під час Революції Гідності "беркутівців".

Ще напередодні один із колишніх міліціонерів, а нині депутат облради від Опозиційного блоку Віктор Русин на своїй сторінці у "Фейсбук" закликав всіх закарпатців вшанувати пам'ять загиблих на Майдані міліціонерів.

Ініціативу Русина активно підтримала партія Медведчука Опозиційний блок "За життя" і в річницю розстрілу Небесної сотні близько двох десятків чоловік поклали квіти до пам'ятника загиблим міліціонерам в Ужгороді. Головним чином це були активісти парії Медведчука на чолі з лідером осередку ОБЗЖ, депутатом Закарпатської облради, Іваном Чубіркою.

Після проведення цієї акції генерал Віктор Русин написав у "Фейсбук":

"Сьогодні в Закарпатті ми вшанували пам‘ять загиблих працівників органів внутрішніх справ України під час подій на майдані лютому 2014 році Київі.
Цей злочин відносно правоохоронців не має термінів давності, повірте, що ще всі будуть пожиттєво осуджені, хто організовував і виконував вбивство правоохоронців!!‘
СЛАВА «БЕРКУТУ» України !!!!!".

Довідково.

З 2001 року В.Русин працював заступником начальника одного з відділів управління ГУБОЗ МВС України, а згодом очолив управління карного розшуку УМВС України в Закарпатській області.

У листопаді 2003 року Віктора Русина було призначено першим заступником начальника УМВС України в Закарпатській області.

Згодом він був звинувачений за сприяння у викраденню бюлетенів на виборах мера Мукачева. За це його судили, сидів у СІЗО, але суд його згодом виправдав.

З березня 2010 року він повертається в Закарпаття вже начальником міліції і пробув у нас до грудня 2012 року, поки його не перевели у Вінницьку область.

Прізвисько генерала Русина – «Антибіотик». Недруги звинувачують його у прикритті контрабанди наркотиків.

prozak.info

ТЕГИ : антимайдан

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат