Прем’єр-міністр відсторонив керівника Закарпатського облуправління лісового господарства Мургу

15.01.2020 11:25 ПОДІЇ



Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук доручив відсторонити керівника Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства Валерія Мургу з посади на час проведення аудиту. Про це прем’єр заявив під час наради з представниками територіальних органів Державного агентства лісових ресурсів щодо подальшого розвитку лісової галузі, - Джерело УНН.

“По Закарпаттю в нас є дуже погана інформація: і в ЗМІ, і багато депутатських звернень було особисто по вас. Я попросив вас відсторонити від виконання обов’язків до закінчення проведення аудиту. А за підсумками, якщо будуть підстави — звільнити в першу чергу”, — сказав Гончарук.

Прем’єр пояснив, що перевірку не мають проводити ті ж люди, яких і перевіряють.

“Те саме стосується й інших областей, за якими є сумніви у публічній площині. Пояснюю свою логіку — дуже просто, для того щоб ви не думали, що перевірку проводять ті ж самі люди, яких й перевіряють. Там де є сумніви у суспільства, керівника відстороняємо, проводимо аудит — за його підсумками приймаємо відповідне рішення”, — додав Гончарук.

Так, за його інформацією, погану репутацію мають управління лісового та мисливського господарства у Чернігівській, Закарпатській, Івано-Франківській та Волинській областях.


Коментарі :


25.01.2020 07:32 жуст

зачем еще аудит проводить.достаточно пролететь над карпатами ну хотя-б на вертолете и усью станет ясно.такого безжального уничтожения леса не было даже при сссре.а посмотрите на станции ужгород на составы с лесом.дня не проходит что-б небыло их.при этом действует мораторий на вывозку древесины за рубеж.вот вам и весь аудит.нетюу нас как всегда по украински.приедут чиновники из киева,или еще откудова,может даже из какой-то там швейцарии.жулья и там хвата побольше нашего.соберут денежку и если сумма устроит напишут что усьо хорошо,а если нет так усьо будет плохо.если снимут того мургу то мало дал если не снимут то достаточно.вот и увесь буржуйски аудит.ну как там живеш сам дай жить и другому.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат