В області суттєво знизилася кількість захворілих на COVID-19

19.05.2020 11:34 ПОДІЇ

Другий день поспіль в області фіксують невелику кількість нових випадків захворювання на коронавірус. Учора таких випадків було 16, сьогодні - 10.

Загалом кількість інфікованих впевнено наближається до тисячі і наразі складає 911 особа. У той же час 197 закарпатців одужали, 24 - померли.

На інфографіці (вгорі) від Закарпатського обласного центру громадського здоров'я, детальніше по районах та окремо в Ужгороді й Мукачеві.

Учора, Віталій Глагола, повідомив, що в ужгородському супермаркеті «Вопак», що знаходиться на вулиці Яроцькій (район пл. Корятовича та Перечинського автовокзалу) - спалах COVID-19.

За інформацією журналіста захворіли одразу 6 працівників. При цьому, перший випадок зафіксували більше тижня тому, але розголосу спалаху коронавірусу в магазині уникали. Персоналу заборонили розповідати про хворих колег і супермаркет продовжив працювати.

"Мені написали одразу кілька працівників супермаркету і розповіли про спалах коронавірусу серед колег. Інформацію анонімно підтвердили в обласному лабораторному центрі та лікарі", - пише Віталій Глагола.

Ми вже повідомляли про подібну ситуацію, що мала місце в Іршаві. Там одразу закрили супермаркет «Амбар», а усіх працівників протестували методом ПЛР, сам мазагин продезинфікували. В Ужгороді ж магазин продовжує обслуговувати клієнтів без перерви та тестування співробітників.

Правоохоронці розпочали слідчі дії. У їх рамках перевірятиметься стан дотримання санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам у вказаному закладі.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат