Інформаційні заходи від Представництва ЄС в Ужгороді

27.11.2019 15:13 ПОДІЇ



28 листопада 2019 року делегація Представництва Європейського Союзу в Україні відвідає Ужгород із офіційним візитом. У рамках візиту відбудеться низка інформаційних заходів, а саме:

Що? Гра «Eurosession» для молоді на тему Європейського Союзу

Для кого? Учасники Євроклубів та інших європейських проектів, студенти, школярі, активна молодь.

Коли? 28 листопада, 11:00 – 12.30 Де? м. Ужгород, Ужгородський національний університет, ректорат, площа Народна, 3, аудиторія 56, 4-й поверх.

Eurosession на європейську тематику – це гра, мета якої в розважальний спосіб підвищити рівень обізнаності молоді щодо Євросоюзу, країн-членів ЄС, їх визначних пам’яток, відомих діячів, творів культури, історичних подій, традицій тощо. Крім того, учасники гри матимуть змогу покращити інтелектуальні навички та відчути командний дух.

Подача заявок за посиланням: http://bit.ly/NGOs-training2019 Подія на Facebook: https://www.facebook.com/events/570598100377331/

Що? Семінар «Участь у європейських торговельних форумах і виставках: можливості для українського бізнесу»

Коли? 28 листопада, 14:00 – 17:00

Де? м. Ужгород, Закарпатський Центр розвитку місцевого самоврядування, вул. Гошовського, 2, конференц-зала, 4-й поверх.

Основні теми заходу: - Як підприємцю обрати захід для результативного промотування свого бізнесу; - Просування товарів і послуг в Європейській Мережі Підприємств (Enterprise Europe Network); - EEN календар як ефективний метод пошуку спеціалізованих бізнес-заходів та контактів із потенційними покупцями, партнерами та інвесторами; - Практичні поради участі в торговельних виставках ЄС.

Серед головних спікерів заходу: Сергій Козін, віце-президент представництва Міжнародної торгової палати (ICC Ukraine) з питань публічно-приватного партнерства та взаємодії з органами влади / Андрій Яремкевия, експерт Enterprise Europe Network-Ukraine та інші.

Реєстрація обов’язкова за посиланням: http://bit.ly/biz-seminar2019 Подія на Facebook: https://www.facebook.com/events/556475688257435/

------

Візит Представництва ЄС до Закарпатської області є частиною серії інформаційно-просвітницьких заходів, які Представництво ЄС в Україні проводить по всій країні. Мета – пояснити важливість реалізації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, поширення європейських цінностей та підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС.

За деталями, будь ласка, звертайтеся до Всеволода Верещагіна, тел +38(095)687-70-88, vvereshchagin@internews.ua, або до Станіслава Королькова, тел +38(099)455-23-75, skorolkov@internews.ua

Зареєструвавшись на подію, Ви даєте згоду на обробку Ваших персональних даних, а також на фото- та відеофіксацію

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат