На Радванці потяг зійшов з колії - поліція відкрила кримінальне провадження

19.10.2018 18:04 ПОДІЇ

 

Співробітники поліції Ужгородського відділу вбачають кримінальне правопорушення у факті сходження двох вагонів.

Сьогодні, 19 жовтня, на службу «102» надійшло повідомлення про те, що на вулиці Прикордонній в Ужгороді вагони зійшли з рейок. Потяг повертався у вагонне депо. У поліції є підстави вважати, що сходження вагонів відбулося через рейки, які були в неналежному стані.

Поліція за даним фактом відкриє кримінальне провадження за порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту. Таке правопорушення карається виправними роботами на строк до двох років або обмеженням волі на строк до трьох років, - повідомляє прес-служба поліції.

У той же час Укрзалізниця повідомляє, що аварія не призвела до затримок залізничного руху, жертв та постраждалих також немає.

Один із вагонів завдав шкоди житловій конструкції у районі поселення ромів. Залізничники звертають увагу на те, що неодноразово зверталися з відповідними листами до органів місцевої влади та правопорядку, наголошуючи, що несанкціоновані самовільні забудови на території об’єкта залізничної інфраструктури в районі вул. Прикордонної мікрорайону Радванка (м. Ужгород) становлять серйозну загрозу для життя та здоров’я людей, а також безпеки руху поїздів.

Мешканці місцевого мікрорайону фактично перетворили під’їзну колію на дорогу для авто-, мото- та гужового транспорту, а також на місце для стихійного сміттєзвалища.

Фото Myroslav Horvat

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат