Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 05.03.2015 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні четвер, 5 березня. Наповнюйте горнятко улюбленою кавою, а свій ранок – приємними емоціями. Вдале налаштування на початку дня – перший крок до успіху. Не розчаровуйтеся через дрібниці. Нехай вистачає сил і натхнення на всі справи!

Цитата дня: Бери од кожної пори свого життя те, що вона тобі пропонує. Вимагати од часу — і немудро, і негідно, може. Але — і не пливи за течією. Будь собою — тобто, виробивши тверді орієнтири, що таке добро і що зло, виростай у їхньому магнітному полі, аби по ньому все в тобі скристалізувалося... Ідеал є один — добра і справедливості, чесності і любові. Іншого, мабуть, нема. Ще додам — ідеал Краси.
© Василь Стус


5 березня 2015 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, у горах місцями слабкий сніг. Подекуди ожеледиця. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0-5° морозу, вдень 3-8° тепла, у горах місцями вночі 5-7°, вдень 0-5° морозу.
Автошляхи: У горах місцями слабкий сніг. Подекуди ожеледиця. Видимість добра, в снігу 1-2 км.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, без опадів. Вітер північний 5-10 м/с. Температура вночі 0-2° морозу, вдень 6-8° тепла.


ІМЕНИНИ 5 березня Самсон, Сергій, Тихон, Федір, Хома


Цей день в історії

1558 — Франциско Фернандес, медик за освітою, був посланий королем Іспанії Филипом ІІ в Мексику для вивчення рослин та продуктів харчування. Ця датавважається появою тютюну в Європі;
1792 — революційний уряд Франції закрив університет Сорбонна і всі теологічні факультети в країні;
1836 — Семюель Кольт представляє промисловий зразок револьвера (.34-калібр)


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Руслана та Емми Тремби «Резиденція».

Ужгород, провулок “Гірчичне зерно”
Фотовиставка “Знімки взимку”.

Художній музей імені Бокшая
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка із фондової колекції музею «Традиційний народний одяг та одягова вишивка українців Закарпаття».
Виставка із фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Балаж Меланії Йосипівни, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка “Сім’ї-династії”.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Від вас потребуватиметься висока ступінь уваги і концентрації, щоб виконати виниклі завдання цього дня. Чудовий день для спілкування з іншими людьми. Але вам слід пам'ятати, що іноді ваші інтереси можуть розходитися, навіть в тому випадку, якщо людина виявилася дуже привабливою і гарною.
Телець Сьогодні вам варто приділити особливу увагу своїй зовнішності. Саме за одягом вас зустрічатимуть всі, з ким вам доведеться сьогодні побачитися. А тому приділіть своєму іміджу особливу увагу. Близькі люди можуть чіплятися через всякі дрібниці.
Близнюки   Сьогодні вам варто звернути увагу на тих, хто знаходиться постійно поруч. Цим людям може знадобитися ваша допомога і ваша участь. Не варто відвертатися від бажань і прохань інших людей. У складний для вас період вони теж прийдуть вам на допомогу.
Рак. Певна динаміка цього дня може вибити вас із колії і навіть вивести з рівноваги. А тому зберігайте внутрішній баланс для того, щоб впоратися з низкою завдань, які перед вами постануть. Вам варто зосередитися на виконанні своїх обов'язків. Кохані ввечері порадують.
Лев   Сьогодні вам варто звернути увагу на органи травлення. Не варто їсти все підряд, але і не їсти теж не варто. Чудовий день для тих, хто віддає перевагу здоровому способу життя. Ви будете сьогодні бадьорими і готовими на підкорення нових вершин.
Діва Цей день не варто витрачати на з'ясування стосунків із будь ким. Відкладіть всі важливі переговори. Вам варто розробити свою чітку позицію щодо ваших цілей і прагнень. Все і одразу - це не ваш метод. Особливо сьогодні.
Терези Постарайтеся не перебільшувати свою роль у житті інших людей. Нав'язані правила ще нікого не радували. Тільки так ви зможете домогтися якогось результату. День припускає високу концентрацію особистої енергії.
Скорпіон Цей день принесе вам чимало турбот. Але якщо ви спрямуєте свою діяльність у потрібне русло і віддасте перевагу напрямку, який вам приносить найвище задоволення - ви влучите в саму десятку. Сьогодні ваше завдання - бути самим собою.
Стрілець Сьогодні вам варто спрямувати всі свої зусилля на те, щоб розробити певну систему в тому напрямку, яким ви зараз зайняті. Не варто зневірятися і перейматися через дрібниці. Друзі та колеги обов'язково вас підтримають і навіть підкажуть ряд важливих моментів.
Козеріг Сьогодні вам варто використовувати свій особистий вплив для того, щоб допомогти хорошій людині. Чим більше буде впевненості в ваших діях - тим ефективнішою буде ваша діяльність. Кохана людина може дещо засмутити. Не варто ображатися через необдумані слова тих, хто вам дійсно дорогий.
Водолій. Якась новина може захопити весь ваш розум і всю вашу істоту. Не варто бути таким вразливим. Сьогодні варто зайнятися поверненням боргів, причому не лише фінансових. Постарайтеся зберегти внутрішній баланс і не переймайтеся через дрібниці.
Риби Сьогодні на вас чекає справжній фонтан емоцій і переживань. Але разом з тим вас можуть засмутити проблеми з серцем. Тих, кого омине така доля, чекає вельми захоплюючий день, насичений подіями. Постарайтеся не перейматися через дрібниці. Вечір краще за все провести в тиші і затишку.


Усміхніться на початку нового дня!   :)


- Алло, мам, забери мене, будь ласка, я в гостях.
- Куди під'їхати?
- Нууу ... У відділення міліції.



- Офіціант, можна ще трохи посмажити цю курку?
- Хіба вона погано просмажена?
- Я не знаю, але вона в мене салат їсть.



Прибiгає Петрик додому:
- Мамо! Мамо ! А там, у лiсосмузi якiсь голi люди!
- То, Петрику, мабуть дикi люди.
- Ой, мамо, не кажiть. Тiтка може i дика, а татко-то - наш!

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат