Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 22.09.2014 07:00 ПОДІЇ

На календарі понеділок, 22 вересня. Розпочинайте свій ранок з ароматного кавування під акомпанемент улюблених мелодій. Нехай позитивні думки і рішення переважають кількісно увесь негатив, із яким вам доведеться зіткнутися. Будьте в гармонії з собою, це одна з найважливіших умов вдалого старту у понеділок. Смачної вам кави і гарного дня!

Цитата дня: Проблеми повинні змушувати тебе діяти, а не вганяти у депресію.

© Бернард Шоу

22 вересня 2014 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, вночі часом дощі, вдень сильні дощі, місцями сильні зливи, грози. Вітер вночі південно-західний 5-10 м/с, вдень північно-західний 7-12, місцями посилення 17-22 м/с. Температура повітря вночі 11-16°, вдень 13-18°, у горах місцями вночі 8-11°, вдень 5-10° тепла.
Автошляхи: Вночі часом дощі, вдень сильні дощі, місцями сильні зливи, грози. Видимість у дощі 1-2 км, подекуди 500 м.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, часом дощі. Вітер вдень північно-західний 7-12 м/с. Температура вночі 14-16°, вдень 16-18° тепла.


За православним календарем 22 вересня ІМЕНИНИ відзначають Олександр, Олексій (Алексій), Ганна, Артемидор, Панас, Василь, Григорій, Захарія, Иоаким, Йосип (Осип), Марин, Микита, Руф, Руфиниан, Севериан, Севир, Сергій (Сергий), Стратор (Стратоник), Феодосій (Федосий, Федосей), Феофан і Харитін.


Цей день в історії

1002 — заснування міста Хотин (Чернівецька область, Україна)
1307 — Королівська рада Франції ухвалила рішення про арешт усіх тамплієрів, що перебувають на території держави
1499 — Швейцарія здобула незалежність від Священної Римської імперії
1792 — цей день був оголошений першим днем революційного французького календаря.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Філармонія
До 1 жовтня — Міжнародний молодіжний фестиваль органної музики.

“Перемога” (Мукачево, пл. Миру, 3/2)
До 24 вересня   — “7-й гном”. Поч. о 10.10, 14.10. “Небеса реальні”. Поч. о 16.00, 22.00.   “Той, що біжить лабіринтом”. Поч. о 12.00, 18.00, 20.00.

«Доміон»
До 24 вересня — «7-й гном, ЗD». Поч. о 10.00, 11.30. «Той, що біжить лабіринтом». Поч. о 13.00, 16.50, 20.40. “Небеса реальні”. Поч. о 15.00, 20.40. «Париж. Місто мертвих». Поч. о 22.40.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 24 вересня — «Вартові галактики, ЗD». Поч. о 10.00. «Сигнал». Поч. о 10.30, 20.30. «7-й гном, ЗD». Поч. о 12.00. “Інструкції не додаються”. Поч. о 12.10, 18.45. “Той, що біжить лабіринтом”. Поч. о 13.40, 15.50, 19.45. «Аеротачки,   ЗD». Поч. о 14.00. “Врятувати Землю,   ЗD». Поч. о 15.30. “Самотній за контрактом”. Поч. о 17.00. “Корпоратив”. Поч. о 18.00.
“Одержимсть Майкла Кінга». Поч. о 21.50. «Варшавська битва 1920, ЗD». Поч. о 22.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка Івана Кліси (пастель, живопис).

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Олександра Войтовича «Summer
Time».

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Персональна виставка Владислава Ганзела.
16 вересня—1 жовтня — відкриття персональної виставки художниці Наталії Сіми “Зачудування світом”.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка «Літопис рідного краю» (твори Ф. М. Бабинця, В. М. Асталоша, І. М. Палаташа з фондової колекції Закарпатського музею народної архітектури та побуту — живопис, різьба по дереву.
«Творча спадщина Івана Антоновича та Сіона Івановича Сільваїв (різьба по дереву, живопис, писемні твори)». Виставка з фондової колекції.
Виставка з фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Меланії Йосипівни Балаж, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Художній музей імені Бокшая
До 6 жовтня — персональна виставка Ласло Гайду   і вихованців його авторської школи (живопис).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Експозиція “Закарпаття в первісні часи» (кам’яний вік).
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція відділу природи.
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. із фондової колекції музею.
Експозиція «Закарпаття між двома світовими війнами».
Експозиція «Карпатська Україна».
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина.
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон XVIII — початку XX ст.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
До 100-річчя початку Першої світової війни (1914—1918) — «Перша світова війна в поштових листівках» (на базі фондової колекції музею).
Виставка «Євро-Фото-Арт» (Румунія).
Виставка «In memoriam» до 120-ї річниці від дня народження П. Сови, відомого громадського діяча краю, краєзнавця, історика, археолога.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні будь готова до того, що люди навколо звертатимуть на тебе підвищену увагу. Серед них можуть опинитися і дуже важливі персони, від яких в твоєму житті і кар'єрі багато що залежить. Знаючи про це, намагайся в будь-якій ситуації показувати себе з найкращого боку. Будь впевнена в собі, і твоя залізна впевненість передасться всім! Вечір проведи вдома в компанії коханого.
Телець З ранку тобі доведеться стримуватися, щоб у спілкуванні з близькими людьми не перегнути палицю! Днем твоє творче мислення та інноваційний підхід у професійній діяльності допоможуть тобі добитися неймовірних успіхів. Увечері ти зможеш вирішити якісь важливі питання, що стосуються матеріального становища.
Близнюки Сьогодні ти будеш відчувати сильну тягу до всього нового і незвіданого. Звичні речі викликатимуть у тебе нудьгу, а пристрасть до нових місць, знань або людей загостриться до межі. У другій половині дня остерігайся бути втягнутою в конфлікт між двома ворогуючими сторонами. Вечір проведи в спокійній атмосфері в компанії близької подруги.
Рак. Сьогодні ти будеш схильна розкидатися грошима. Навіть якщо ти зазвичай обережно ставишся до витрат, сьогодні твій раціоналізм поступиться місцем щедрості та нерозсудливості. Увечері ти можеш зіткнутися з тим, що хтось із оточення, друзів будуватиме тобі підступи і відмітати всі твої ідеї, заважаючи втілити їх у життя. При виборі своїх подальших дій спирайся виключно на свою інтуїцію.
Лев   Сьогодні твоя харизма допомагатиме тобі в спілкуванні з людьми, як на роботі, так і вдома. Головне, не перегинати палицю, інакше оточуючі подумають, що ти дивишся на них зверху вниз, і твоя перевага улетучится як дим. Увечері відмовся від прийняття важливих рішень і зайвого прояву активності в справах, що стосуються домашнього побуту.
Діва. Не варто планувати важливих справ на першу половину дня, так як ти можеш зіткнутися з непередбаченими проблемами, які доведеться вирішувати негайно. Намагайся вести себе стримано і не дратуватися, інакше може виникнути серйозний скандал. Увечері приїзд гостей може застати тебе зненацька і змусити щедро розщедритися.
Терези Спробуй використати цей день для психоаналізу і роботи зі своєю підсвідомістю. Аналіз помилок минулого допоможе тобі позбутися гнітючих проблем і розібратися зі своїми життєвими цілями. Увечері тобі, ймовірно, доведеться взяти участь у вирішенні чужих особистих проблем.
Скорпіон Сьогодні оточуючі будуть виводити тебе з себе своєю неорганізованістю, а події в професійній сфері будуть раз у раз виходити з-під контролю. Але це не означає, що ці події завдадуть тобі реальної шкоди. У другій половині дня тебе чекають зміни, які принесуть із собою нові приємні відчуття.
Стрілець Сьогодні твій настрій може змінюватися дуже часто, тому постарайся відкласти важливі зустрічі і не вступати в контакт з керівництвом. Увечері краще зайнятися отриманням потрібної робочої інформації і будувати плани нових досягнень. Стомлення і млявість може вплинути на особисті стосунки, тому, ввечері краще усамітнитися.
Козеріг Сьогодні ситуація може скластися так, що тобі доведеться їхати в незнайоме місце для врегулювання якихось справ. Заздалегідь запасися картами, щоб не блукати в чужому районі. Увечері тобі варто приділити особливу увагу особистим відносинам. Прояви уважність і теплоту почуттів у відносинах з партнером, заздалегідь заплануй романтичну вечерю, щоб здивувати кохану людину.
Водолій. Сьогоднішній день відмінний час для закладки фундаменту для своєї власної справи. Також він хороший для будь-яких активних дій. Вечір краще провести в кафе за чашкою чаю або чогось міцнішого, нові знайомства допоможуть тобі відволіктися від суєти.
Риби Сьогодні сприятливий день для професійного навчання та самоосвіти. День пройде в різного роду робочих клопотах, які ти будеш змушена звалити на свої плечі. Вечір краще провести в компанії старих друзів в якому-небудь веселому місці.



Усміхніться на початку нового дня!   :)

Справжній чоловік нашого часу завжди робить перший крок - лайкає фотку.



Блондинка блондинці
- Я нарешті зібрала пазли!!
- Довго збирала?
- 2 роки!
- А чого так довго??
- Нічого собі довго!! На коробці писало "Від 3х до 6 років"!!!



- Де твій прес?
- Його булочки вбили :)

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат