Прощальна прес-конференція Лунченка

Евеліна Гурницька 19.09.2014 18:33 ПОДІЇ

Як керманича області.

Цього тижня уже екс-губернатор Закарпаття Валерій Лунченко дав звітну прес-конференцію. Він рішуче заявив, що і далі готовий займатися Закарпаттям, відповів на критику нового голови ОДА Василя Губаля, пообіцяв півтори тисячі євро зарплати, пригрозив прочуханкою своєму першому заступникові, а також сказав, що зустріне останнього закарпатського військового з війни парадом і фанфарами.

«Якщо буде пропозиція за результатами виборів працювати в регіоні, я її розгляну і, швидше за все, погоджуся», — натякнув пан Валерій на те, що готовий і далі займатися губернаторством краю.

Журналісти запитували, чи не вважає Лунченко себе жертвою політичних стосунків президента і прем’єра. Натомість він стверджує, що «рішення про призначення Губаля цілком логічне. Тим паче, як відомо, вчорашній губернатор-нардеп знов іде у Раду — під завидним номером «19» у списку «Народного фронту». Також він відповів на критику новоспеченого голови ОДА: «Я б не ставив такі завдання — щоб не було гірше, як при Лунченку. Треба щоб було краще». Власне, про «щоб не було гірше, як при Лунченку» висловлювався Губаль. Вочевидь, він ставить перед собою це завдання. Та чи є у цьому конструктив...

Валерій Валерійович записує собі у плюси перспективу розвитку закарпатського індустріального парку. Якщо цей парк, що у Соломонові (Ужгородщина) запрацює, то туди зі своїми мільйонами потягнуться інвестори, «Фольксваген-груп» випускатиме свої автомобілі, а середня зарплатня працівників коливатиметься у ме­жах півтори тисячі євро.

Також пролунало питання, чому Лунченко не був присутній під час повернення закарпатських військових минулими вихідними. По-перше, він каже, що був у Києві на з’їзді політсили «Народний фронт», до якої належить. Крім того, це були законні вихідні губернатора. При цьому обіцяє розібратися, чому, до прикладу, не завітав його заступник, а також звернув увагу, що військових не вітали і представники обласної ради.

«Ми ще будемо з парадом і фанфарами їх вітати, коли останній закарпатський вояка повернеться з війни», — додав вчорашній голова Закарпатської ОДА.

Евеліна Гурницька

ТЕГИ : Валерій Лунченко

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат