Перші сережки для дочки: секрети вибору від експертів VIPGOLD

29.05.2021 12:04 ДОЗВІЛЛЯ



Народження доньки для будь-якої мами - це привід купувати найкращі речі і прикраси. З дитинства дитину оточують рожеві милі комбинезончики і велюрові костюми з зайчиками і ведмедиками. Коли дівчинка підростає, хочеться, щоб вона виділялася серед інших дітей не тільки охайним зовнішнім виглядом, але і стильним одягом. Прикраси ще дарувати рано. Вона може їх втратити. Але сережки обов’язково хочуть вставити в вуха багато батьків. Тільки ось не можна забувати про комфорт і безпеку при виборі товару.

У VIPGOLD можна продати старі свої золоті вироби, щоб купити щось підходяще дитині! Ломбард викуповує ювелірку і діаманти відразу після оцінки. Дізнатися вартість своїх коштовностей можна попередньо на сайті https://vipgold.in.ua/uk/prodat-brillianty, скориставшись онлайн-оцінкою.

Найкращий вік для проколу вух дитині

Деякі матусі прагнуть, як можна раніше, зробити цю маніпуляцію. Буває, що у дитини вже до року проколоті вуха. Чи це правильно? І який вік вважається ідеальним?

Лікарі з цього приводу не дають точної відповіді. Вони пропонують дивитися за фізичним і психологічним станом дитини. Зайвий раз не варто травмувати дівчинку.

Вам терміново потрібні гроші і ви хочете продати свій годинник або прикраси? На вигідних умовах ви можете зробити це тут https://vipgold.in.ua/uk/vip-lombard - цей часовий ломбард протягом доби проводить оцінку виробів.

Фахівці вказують на вік від 3 до 11 років. У цей час уже сформована хрящова тканина, а значить - не буде асиметрії в проколи при зростанні вуха. До того ж, до 3 років дитина вже більш усвідомлений, і з ним можна домовитися.

Вікові категорії:

  • До 1 року. Плюсом такої ранньої процедури є відсутність страху у дитини і простота обробки дірок після. Але нанести травму в такому віці набагато простіше.
  • Від 1 року до 3 років. З донькою вже можна домовитися і заспокоїти. Вона сама вибере прикраса. Але обробляти проколи буде складніше.
  • Від 5 до 8 років. Ідеальний вік для процедури. Дівчатка вже знають, що хочуть. Вони самі зможуть доглядати за вухами. Асиметрія вже не загрожує.
  • Після 8 років. Дочка вже має свій смак. Вона вирішує, чи хоче взагалі проколювати вуха. Тоді виникають конфлікти і непорозуміння.

Застібки на дитячі сережки

Варто дуже відповідально підійти до вибору сережок для дитини. Багато мам бояться, що сережки загубляться або будуть завдавати дискомфорт дитині.

Варіанти сережок:

  1. Гвоздики. Таку модель воліють найчастіше. Їх вставляють відразу при проколі вуха. Ззаду фіксують гвинтовим замком. З його допомогою можна регулювати силу затиску. Важливо стежити за тим, щоб гострий кінець не дряпається шкіру дитини.
  2. Кільця-конго. Їх вибирають для дітей від 3 років.
  3. Англійська застібка. Кращий варіант для заживших вух. Купувати варто невеликі сережки без довгих елементів, щоб не чіплялися за одяг.
  4. Італійська застібка. Використовують на ексклюзивних ювелірних прикрасах. Є можливість регулювати силу затиску.
  5. Французький замок. Зручні сережки завдяки гнучкій петельки і рухливості. Але ризик втратити їх вище за інших.

Розмір, матеріал і дизайн дитячих сережок

На дитину економити не варто. Кращий варіант матеріалу - жовте золото. Від біжутерії можуть виникнути почервоніння і нагноєння. За розміром найкраще вибирати невеликі прикраси. Вони не будуть тягнути вухо, і заважати під час шкарпетки. А дизайн дитина зможе вибрати сам.

Якщо дочка зовсім маленька, то мамі бажано зупинити вибір на нейтральному варіанті. Носити зайчиків і кошенят дівчинка в підлітковому віці не буде.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат