Дольче Габбана — гарячий південний шарм і стриманий північний флер

admin 30.11.2020 15:49 ДОЗВІЛЛЯ



Італійський Будинок моди, який заполонив серця мільйонів людей у всьому світі та протягом довгого часу є одним із головних творців модних тенденцій і трендів, — Дольче Габбана. Кожна колекція стала знаменитою, а кожен показ бренду — неперевершений перфоманс, який вражає не тільки новими та неповторними моделями, а й способом проведення заходу. У цій статті ми розкажемо, як створити новомодний образ, а також, де придбати продукцію від легенди у fashion world. 


Саме образ від Dolce&Gabbana допоможе кожній дівчині відчути себе справжньою сицилійською красунею або успішною бізнесвумен у мегаполісі. Вовняні брюки і жакет в поєданні з мінімалістичною білою блузою та чорними шкіряними туфлями-човниками — ідеальний варіант для ділової зустрічі. А от джинси, теплий джемпер в пастельних тонах і брендові снікери — незамінний зручний лук для повсякденних справ. 


Чоловіки також можуть створити не менш елегантний та привабливий лук для різних випадків. Бежеві брюки і джемпер із вовни в комбінації з сучасними кросівками білого кольору — максимально комфортний та стильний look на кожен день. Для більш серйозних заходів можна обрати класичний строгий костюм, білу сорочку, краватку та чорні шкіряні дербі. Відмінним аксесуаром стане борсетта, виготовлена зі шкіри. 


В асортименті бренду також є велика кількість одягу, взуття та аксесуарів для дітей. Маленькі модники та модниці завжди у захваті від стильних речей, тому ви можете порадувати малечу ексклюзивними новинками від відомого Будинку моди. Лонгсліви, джинси, бомбери, пуховики, хайтопи, черевики та багато іншого для хлопчиків, світери, пальто, кардигани, спідниці, сукні, чоботи, кросівки та ще море цікавого для дівчаток — таке різноманіття не залишить байдужим ні дітей, ні дорослих. 


Де придбати продукцію від Dolce & Gabbana?


Сьогодні товари made in Italy можна знайти в десятках брендових сторів по всьому світу. В Україні офіційним представником та дистриб’ютором бренду є інтернет-магазин KAMERON. Тут ви знайдете оригінальні та високоякісні товари не тільки від Dolce&Gabbana, а й від Balmain, Saint Laurent та Polo Ralph Lauren. На сайті онлайн-шопу kameron.ua ви зможете зібрати унікальний look для будь-якого приводу, щоб виглядати бездоганно в будь-якій ситуації. 

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат