В Ужгороді в рамках фестивалю "Нове українське кіно", покажуть нову стрічку "Стрімголов" (Трейлер)

Євгенія Напуда 12.04.2019 14:15 ДОЗВІЛЛЯ

Показ фільму відбудеться у вівторок, 16 квітня о 17.00 в Закарпатській обласній науковій універсальній бібліотеці ім. Ф. Потушняка.

"Стрімголов" - українська психологічна драма 2017 року, повнометражний режисерський дебют Марини Степанської. Фільм брав участь в головній конкурсній програмі 52-го Міжнародного кінофестивалю у Карлових Варах та національній конкурсній програмі 8-го Одеського міжнародного кінофестивалю.

У серпні 2017 року стрічка взяла участь у відборі на висування фільму від України на ювілейну 90-ту кінопремію "Оскар" Американської академії кінематографічних мистецтв і наук у категорії "Найкращий фільм іноземною мовою".

Сюжет:

Антон, музикант-вундеркінд, що не впорався з покладеними на нього сподіваннями, повертається додому після двох років навчання у Швейцарії і піврічного лікування алкогольної залежності в психоневрологічному диспансері під Києвом. Його дідусь, людина суворих принципів, вивозить хлопця в село, далеко від принад великого міста. Одного разу Антон зустрічає Катю, яка, як і він, намагається знайти своє життя в житті. Вона незабаром має поїхати до Берліна разом із своїм хлопцем Йоганном, німецьким фотожурналістом, з яким вона познайомилася під час подій на Майдані. Однак її зустріч з Антоном приносить новий імпульс у її життя і глибоко впливає на них обох…

Про фестиваль:

З 1 березня по 30 квітня в Україні проходить перший кіноклубний фестиваль "Нове українське кіно", який запрошує глядачів на безкоштовні покази найкращих українських стрічок сезону. Провести фестиваль у своєму місті можуть всі охочі – до співпраці запрошено кураторів кіноклубів та активістів, які можуть запропонувати простір для показів. Для цього потрібно залишити заявку на сайті проекту "Кіноклуб. Всеукраїнська мережа". Права на фільми надаються для некомерційних показів.

Фестиваль організовано компанією «Артхаус Трафік» за підтримки Державного агентства України з питань кіно.
https://www.facebook.com/ArthouseTraffic/

Трейлер:

Євгенія Напуда

ТЕГИ : Закарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат