Берегово запрошує на свято лісівників

11.09.2018 16:14 ДОЗВІЛЛЯ

У рамках заходу проводитимуться всілякі конкурси-розваги, майстер-класи, ігри та інше.

Маленькі учасники заходу матимуть змогу самостійно навчитися висаджувати дерева з закритою кореневою системою, виготовляти шпаківні та годівнички з натурального дерева, а опісля розмалюють їх екологічними фарбами

На дорослих чекає виставка художників Закарпаття, насичена творча програма на головній сцені, незабутній марш красунь з Ужгородського ансамблю Мажореток-барабанщиць і працівників державної лісової охорони під супроводом оркестру і багато іншого.

Для гостей буде виконано Гімн лісівників від театру «Шарж» українською та угорською мовами під танцювальний супровід колективу «Корпорація друзів». А ще на гостей працівників «зелених легенів» чекає особливий гість із оксамитовим голосом.

Головна мета свята працівників лісової галузі – це пропагування позитивного відношення до лісу, його важливості у житті людини, зближення лісівників із громадськістю та популяризація професії лісівника як такої.

Увага! Для гостей введений дрес-код – ті гості, які прийдуть у зеленому одязі або матимуть елемент зеленого, отримають подарунок!

Початок роботи всіх майданчиків о 13.00. Місце проведення: Берегово, центр міста – площа Кошута.

В урочистостях візьмуть участь трудові колективи лісівників з усіх куточків Закарпаття, представники влади, учні шкільних лісництв та ГО «FORZA».

Захід відбудеться у рамках всеукраїнських заходів до Дня працівників лісового господарства України.

Довідка. У Закарпатській області ліси становлять 52 % території краю. Щороку лісівники висаджують понад 10 мільйонів саджанців та сіянців.

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ.

Дивіться також анонс культурно-мистецьких заходів у Закарпатті на поточний тиждень.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат