ФОТО і ВІДЕО: як готують в ужгородських рестораціях

текст, фото й відео - РІО 17.09.2014 13:18 ДОЗВІЛЛЯ

 

Цього разу команда редакції видання “РІО” разом із гостинним двором “Чарда” пропонує доволі складний, проте надто смачний, вишуканий і багатий рецепт приготування м’яса з овочами.


Така страва не лише приємно вразить ваших близьких і коханих або гостей, але й збагатить своїми корисними властивостями.


Фото-відео-рецепти в ужгородських кафе - тут



Процес приготування люб’язно демонструє су-шеф гостинноо двору "Чарда" Павло Вакула.

Телячу корейку маринуємо спеціями гриль, смажимо на грилі до кірочки, на поверхню викладаємо шматочок копченого сала, доводимо до готовності у пароконвектоматі при Т-180* протягом10 хвилин.


Огляд місцевих ресторацій — тисніть сюди


Тим часом готуємо овочеве соте: овочі нарізаємо середнім кубиком, обсмажуємо на оливковій олії з часником, наприкінці додаємо очищені нарізані кубиком помідори, перець-чилі, зелень базиліка.

Подаємо: на підігріту тарілку викладаємо через кільце овочеве соте, збоку — корейку, кісточками до верху, поливаємо зеленим маслом, в соуснику подаємо соус Деміглас. Декоруємо свіжим базиліком.

Про ужгородські кафе читайте у офлайн-рубриці "Рест-тест" на головній сторінці здіва, а фото й відео рецептів — також на головній сторінці сайту справа — "Готуємо з Rionews".

текст, фото й відео - РІО

ТЕГИ : Рест-тестрецепткафеЧардаУжгород

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат