Закарпатські хореографи показали «Дзе ше курі» у Кошіце

admin 15.04.2014 10:18 ДОЗВІЛЛЯ

 

Протягом 24 років словацька благодійна організація «друзів з дитячих будинків «Посмішка як подарунок»», проводить благодійний концерт – «Наймиліший концерт року» в м. Кошіце (Словаччина).

У цьому концерті приймають участь талановиті діти з дитячих будинків сімейного та інтернатного типу, та діти з прийомних сімей з цілої Словаччини.
Хореографічний колектив «Наша файта» БК с. Сторожниця, (кер. Мирослава Огразанська), уже не вперше є почесними гостями такого концерту. Цього разу в м. Кошіце молодша група продемонструвала словацький танець «Дзе ше курі».

Словацький глядач не жалів оплесків для гостей з України. З позитивними емоціями, гарними враженнями, дипломом про участь у «Наймилішому концерті року 2014», та запрошенням на ювілей повернулись діти додому.  

І вже з наступної репетиції з великим бажанням та з новими силами почнуть вивчати новий танець, щоб гідно виступити   на ювілейному концерті в Словаччині та продемонструвати таланти нашого Закарпаття, -- таланти нашої України.

На фото: Мирослава Огразанська, діти з старшої групи хореог. колективу Наша файта, та директор філії благодійної організації "дітей з дитячих будинків "Посмішка як подарунок"" -- для східної Словаччини та Закарпаття, м. Кошіце.

admin

ТЕГИ : концертхореографія

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат