На Мукачівщині сталася смертельна ДТП з вини нетверезого водія

03.08.2020 17:11 КРИМІНАЛ

У селі Страбичово Мукачівського району зіткнулися автомобіль «ВАЗ 2115» та вантажний автомобіль «IVECO». Внаслідок автомобільної аварії, пасажир легковика помер. Водія «ВАЗ», який за кермом перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння, затримано.

Сьогодні, 3 серпня, о 02:43, правоохоронці отримали інформацію про автомобільну аварію у селі Страбичово, що на Мукачівщині.

Як встановили поліцейські, причиною дорожньо-транспортної пригоди стало те, що водій «ВАЗ 2115» - 25-річний мешканець Мукачівського району, виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з вантажівкою. За кермом «IVECO» перебував 23-літній житель села Поляна Свалявського району.

Внаслідок зіткнення транспортних засобів, один із пасажирів «ВАЗ 2115», 20-літній мешканець села Великі Лучки, помер на місці події. Водія та іншого пасажира «ВАЗу»– 18-річного жителя села Горонда, а також водія вантажівки доставили до районної лікарні.

Водія автомобіля «ВАЗ» освідчено на стан алкогольного сп’яніння – 2,47 проміле. Чоловіка затримано в порядку статті 208 КПК України.

Автомобілі поміщено на спецмайданчик Мукачівського відділення поліції. За фактом порушено кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до смерті потерпілого). У справі триває слідство.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат