В Ужгороді затримали банду грабіжників

09.12.2019 20:14 КРИМІНАЛ

7 грудня до патрульних надійшло повідомлення про грабіж на вул. Станційній в Ужгороді. Прибувши на місце події, інспектори зустрілися із заявником, який розповів, що група невідомих осіб відібрала в нього гаманець із грошима та банківськими картками.

В результаті оперативних заходів, даних осіб відшукали на вулиці Тельмана. Під час поверхневої перевірки у ймовірно причетних до злочину громадян було виявлено гаманець заявника. Оскільки у діях осіб вбачаються ознаки криміналу, на місце події було викликано слідчих, - повідомила прес-служба Патрульної поліції.

Сьогодні також Відділ комунікації поліції Закарпатської області повідомив про затримання грабіжника, який зірвав з жінки золотий ланцюжок.

Потерпіла 25-річна ужгородка розповіла, що по вулиці Сурикова до неї підбіг невідомий чоловік та зірвав із шиї золотий ланцюжок. Працівники поліції швидко встановили особу підозрюваного та затримали. Ним виявився 22-річний раніше судимий ужгородець.

Коментарі :


09.12.2019 19:09 Довідка для поліції

В Ужгороді, особливо в   районі Радванки, кожна зграя циганської мерзоти - то вже потенційна банда грабіжників, насильників, одним словом злочинців широкого профілю. У цьому районі не тільки вечером - вдень ризиковано випускати дітей, ходити літнім людям. Невже про це невідомо поліції? Очевидно невідомо, тому, що для цього потрібно ефективно моніторити цей район, а не прогулюватись на автівках центром міста.


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат