На Рахівщині нетверезий водій скоїв ДТП і втік з місця пригоди

12.09.2019 16:03 КРИМІНАЛ

У селі Луги учора ввечері сталася незначна ДТП: автомобіль марки «Аudі» іноземної реєстрації зачепив припарковану на узбіччі «Тоyоtа Camry». Поліцію викликав сам потерпілий, а водій-винуватець намагався втекти з місця пригоди. Його затримали працівники групи реагування патрульної поліції Рахівського відділення, прибувши на місце пригоди.

Винуватець ДТП, місцевий житель, не має водійського посвідчення та перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні в нього виявили 1,39 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за скоєння ДТП, за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення. Від керування його відсторонили.

Загалом за минулу добу працівники груп реагування задокументували випадки керування транспортними засобами у стані   алкогольного сп’яніння в Тячівському, Іршавському, Мукачівському, Рахівському районах. Ще 6 п’яних водіїв виявила патрульна поліція області. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи, - повідомляє <a href="https://zk.npu.gov.ua/news/adminprotokoli/pravooxoronczi-zakarpattya-viyavili-za-dobu-10-p-yanix-vodijiv-odin-z-yakix-skojiv-dtp/" rel="nofollow">прес-служба поліції</a>.

Крім того за <a href="https://zk.dsns.gov.ua/ua/Nadzvichayni-podiyi/10950.html" rel="nofollow">повідомленням ДСНС</a>, сьогодні вночі в Мукачеві вул. Митрополита Володимира сталося загоряння автомобіля AUDI Q7. Пожежею пошкоджено передній бампер та фару автомобіля. Причина й збитки встановлюються.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат