На Закарпатті лісівники упіймали при спробі вкрасти ялинку 16 громадян

19.01.2019 18:11 КРИМІНАЛ

Сьогодні, під час наради в Закарпатському обласному управлінні лісового та мисливського господарства під час своєї доповіді відмітив начальник відділу охорони, захисту лісу та внутрішнього аудиту Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства Іван Палінкаш.

Під час доповіді, Іван Васильович відмітив, що з метою охорони шпилькових насаджень у передноворічний період були опрацьовані та затверджені в райдержадміністраціях плани заходів щодо попередження і недопущення незаконних рубок шпилькових насаджень.

За словами очільника лісового господарства Валерія Мурги, координація запланованих запланованих охоронних заходів здійснювалась штабами під керівництвом головних лісничих лісогосподарських підприємств. У кожному лісогосподарському підприємстві були створені мобільні рейдові бригади з перевірки законності заготівлі та реалізації новорічних ялинок.

В період ялинкової кампанії було сформовано 93 рейдові бригади, в роботі яких взяло участь 403 чоловіки, з яких 353 працівники державної лісової охорони, 40 працівників поліції, 6 спеціалістів екологічної інспекції та представники ЗМІ.

За наслідками 300-т проведених рейдів виявлено 16 незаконно зрубаних ялинок.

За незаконну вирубку ялинок до адміністративної відповідальності притягнуто 16 порушників. Загальна сума адмініштрафів та шкоди, заподіяної лісу, які сплачені порушниками, склала 8,6 тисяч гривень, - повідомила прес-служба Закарпатського ОУЛМГ.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат