На Міжгірщині затримали провідного фахівця центру зайнятості, якого викрили при отриманні хабара

03.06.2019 13:29 КРИМІНАЛ

Міжгірським відділом Хустської місцевої прокуратури затверджено та   скеровано до суду обвинувальний акт стосовно провідного фахівця Міжгірського центру зайнятості викритого при отриманні 6000 грн неправомірної вигоди.

В ході досудового розслідування встановлено, що підозрюваний вимагав хабар від безробітної закарпатки за сприяння їй та її доньці в оформленні та отриманні державної компенсації у вигляді грошової допомоги по безробіттю.

У ході проведення комплексу негласних слідчих (розшукових) дій службовця центру зайнятості затримано на робочому місці, відразу після отримання раніше обумовленої суми   хабара.

Дії підозрюваного кваліфіковані за ч.3 ст. 368 КК України – вимагання та отримання неправомірної вигоди службовою особою.

Досудове розслідування, яке здійснювали слідчі Міжгірського ВП Хустського ВП ГУНП України в Закарпатській області наразі завершене. Обвинувальний акт прокуратурою скеровано до Міжірського районного суду для розгляду по суті.

Довідково:

Відповідно до санкції ч.3 ст.368 КК України, за скоєне підозрюваному загрожує покарання від п’яти до десяти років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат