Працівники поліції Тячівщини затримали причетного до розбійного нападу на пенсіонерів

Слідчі Тячівського відділу поліції повідомили 45-річному мешканцю району про підозру в скоєнні розбійного нападу на подружжя пенсіонерів. Суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб. Фігуранта злочину помістили до ізолятора тимчасового тримання

Поліцейські Тячівщини   працюють над розкриттям злочину, який нещодавно трапився в селі Колодне.

Кримінальне провадження за частиною 4 статті 187 кримінального кодексу України розпочали після звернення до правоохоронців 71-річного пенсіонера. Чоловік розповів, що пізно ввечері до його будинку проникли невідомі в масках, зв’язали його   і 62-річну дружину і викрали понад 300 тисяч гривень. Окрім заощаджень, нападники відібрали в пенсіонерів мобільні телефони.

У ході оперативно-розшукових заходів працівники Управління карного розшуку ГУНП в Закарпатській області та відділу кримінальної поліції Тячівщини встановили особу та затримали одного з фігурантів злочину.  

Слідчі Тячівського відділу поліції повідомили 45-річному мешканцю села Угля про підозру в скоєнні розбою. Тячівський районний суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб із можливістю внесення застави.

Наразі тячівець перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Слідство у справі триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат