Скандальні справи щодо побиття закарпатських журналістів досі не розкрили!

admin 23.04.2014 12:42 КРИМІНАЛ

Кривдники закарпатських журналістів досі не покарані. Справи щодо побиття редактора Інтернет-видання «Вся закарпатська правда» та погроз редактору сайту «Zaholovok» Ганні Семенюк досі знаходяться в правоохоронних органах.


Що цікаво, постраждалі чітко знають своїх кривдників, проте доводити їхню провину правоохоронці не поспішають. І пояснюють це обставинами ведення слідства.
Нагадаємо, що 28 лютого в Ужгороді побили редактора Інтернет-видання «Вся закарпатська правда» Віталія Голуба. В результаті бійки він отримав більше 15 серійних ударів в обличчя та скроневу область голови, що спричинило його госпіталізацію впродовж понад 20 днів. Є чимало свідків, що зробив це колега Голуба, редактор одного із закарпатських Інтернет-видань пан Д. Відповідно Віталій Голуб написав заяву в міліцію щодо побиття. Правоохоронці відкрили кримінальне впровадження за фактом хуліганства. Як розповіли в прес-службі прокуратури Закарпатської області, наразі тривають слідчі дії. За неофіційною інформацією, розгляд цієї справи затягується через головного підозрюваного. Мовляв, він не з’являється   за викликом до слідчого на допит, через що «обмежив своє пересування по місту» і взагалі не з’являється в громадських місцях. Цікаво, чому не вчинять примусовий привід, як передбачено законом?
Що стосується іншої справи редактора сайту «Zaholovok» Ганни Семенюк, то її затягування ще дивніше. Наприкінці березня представники горезвісного закарпатського «Правого сектору» погрожували журналістці – а все тому, що дівчина зробила зауваження революціонерам щодо їхньої поведінки під час спільної зустрічі. Дбаючи про свою безпеку, журналістка написала заяву в міліцію. Щоправда, доля цієї справи наразі невідома – її ще досі розслідує міліція. А гарячим молодчикам нахабна поведінка з дівчиною поки що сходить із рук...

"Закарпатська правда"
http://karpatnews.in.ua/news/80447

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат