Закарпатець може сісти на 15 років за побиття оператора Інтернет-клубу молотком

admin 15.04.2014 11:13 КРИМІНАЛ

До 15 років позбавлення волі загрожує закарпатцю, який вчинив розбій - побив молотком оператора інтернет-клубу і вкрав понад 15 тисяч гривень.

Прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за обвинуваченням закарпатця С. у вчиненні нападу з метою заволодіння чужим майном (розбій), поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень.
29-річний чоловік обвинувачується в тому, що 2 лютого в   інтернет-клубі   Берегова   напав на оператора закладу. Вдаривши останнього кілька разів молотком в голову, вкрав його особисті речі   та гроші, а також «вичистив» касу. Сума вкраденого   склала понад 15 тис.грн.
Завдяки заходам, вжитим процесуальними прокурорами, кримінальне правопорушення у короткий строк розкрито і тепер долю зловмисника вирішуватиме суд.

Довідка:
ч. 4 ст. 187 КК України - розбій - напад спрямований на заволодіння майном   у   великих   чи особливо   великих розмірах або вчинений організованою групою,   або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень, -   карається позбавленням   волі   на   строк   від   восьми   до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна.

admin


За матеріалами прес-служби прокуратури області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат