За минулу добу на Закарпатті лише прикордонники мукачівського загону затримали 19 ухилянтів

11.10.2022 20:18 КРИМІНАЛ

 

Минулої доби військовослужбовці Мукачівського прикордонного загону затримали 19 військовозобов’язаних громадян України чоловічої статі.

Усі затримані намагалися незаконно перетнути кордон з України.

Дев’ятьох порушників зупинили військовослужбовці відділів «Вилок» та «Тячів» у ході реалізації інформації, що надійшла від офіцерів оперативних підрозділів загону. Решта десять затриманих намагалися порушити кордон на ділянках відділів «Ділове», «Яблунівка» та «Дякове».

Більшість порушників, 12 чоловіків - є мешканцями Закарпаття, ще двоє приїхали із Донеччини, двоє із Запоріжжя, троє з Рівненщини.

Наразі оперативники загону встановлюють коло осіб, які можуть бути причетними до організації незаконного переправляння через кордон військовозобов’язаних чоловіків.

На усіх затриманих склали протоколи про вчинення ними адмінправопорушення передбачене ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України», за вчинення якого передбачена відповідальність у вигляді накладення штрафу від 3400 грн до 8500 грн або адміністративний арешт на строк до п’ятнадцяти діб.

ДПСУ

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат