На Закарпатті біля пункту пропуску з Румунією ремонтуватимуть міст

11.10.2022 20:12 ПОДІЇ

Біля пункту пропуску "Дяково" на держкордоні з Румунією міст в аварійному стані і його найближчим часом почнуть ремонтувати.

Про це повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

"Для закарпатських водіїв не секрет, що міст через річку Тису на автомобільній дорозі міжнародного значення М-26 Вилок – Неветленфолу – КПП «Дяково» у смт Вилок у поганому стані. Це підтверджують і останні обстеження. Експерти виявили руйнування монолітної бетонної плити проїзної частини мосту. Якщо не реагувати тепер, ці процеси лише посилюватимуться.

Аби уникнути подальшого руйнування мостової конструкції, Служба автомобільних доріг у Закарпатській області найближчі кілька днів готова розпочати ремонтні роботи. У зв’язку з погодними умовами на це може знадобитися близько півтора місяці.

Щоб грамотно скерувати потік автомобілів, розробляють тимчасові схеми руху на час ремонтних робіт. Перш ніж затвердити, їх погодять з Управлінням патрульної поліції в Закарпатській області Департаменту патрульної поліції, Управлінням превентивної діяльності головного управління Національної поліції в Закарпатській області та головами відповідних територіальних громад. Про новий тимчасовий маршрут громадськість та водіїв повідомимо додатково", - розповів Білецький на своїй сторінці у Фейсбук.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат