В Ужгороді відбувся традиційний міжнародний турнір із петанку «Каштан-2022»

07.10.2022 10:59 СПОРТ

В Ужгороді протягом трьох днів проходив традиційний міжнародний турнір із петанку «Каштан-2023».

Незважаючи на воєнний стан, до Ужгорода приїхали петанкісти з Угорщини, Словаччини, Литви та Естонії. Україна була представлена клубами з Харкова, Ніжина, Києва, Львова, Полтави та Вишгорода. Закарпаття представляли петанкісти з Ужгорода та Мукачева. Всього у турнірі взяли участь 70 спортсменів.

У перший день турніру відбулися індивідуальні змагання. У турнірі «А» перемогу здобув представник Естонії Гунар Усін. Друге місце у киянина Олександра Коваля, третьою стала Світлана Плотнікова з Харкова. У турнірі «Б» переможцем став Лінас Будрікас із Литви, другим — Володимир Кейбало з Полтави, третє місце у харків’янина Павла Грибачова.

Наступного турнірного дня відбулися змагання дуплетів (по два гравці в команді). Перемогу в турнірі «А» здобув дуплет у складі Дмитра Бугая з Києва та ужгородця Ігоря Сєхіна. На другому місці команда у складі полтавчан Володимира Кейбала та Олександра Литвиненка. Третіми стали львів’яни Максим Фінько та Ліля Литвин. У турнірі «Б» перемогу здобув дуплет із Вишгорода Ігор Запорожець та Дмитро Лисенко. Другими стали Олена Колодій із Ужгорода та Валентин Лемешевський із Харкова, і третє місце у дуплета в складі Юрія Четверякова з Харкова та Артема Литовченка з Полтави.

В останній день турніру змагалися команди-триплети (по три гравці в команді). Перемогу в турнірі «А» здобула команда з Харкова у складі Світлани Кіпріч, Тетяни Лемешевсської та Андрія Камєнєва. Другими стали Микола Ступак, Володимир Куровський, Володимир Скалозуб із Ніжина. Бронзові нагороди у команди в складі ужгородки Олени Колодій та харків’ян Влада Годованця і Валентина Лемешевського. У турнірі «Б» перемогла команда у складі киянина Олександра Коваля та ужгородців Ігоря Сєхіна і Власти Височанської. Друге місце в команди у складі ужгородців Андрія Ганусича, Олександри Кузьми та Тараса Грицюка з Києва. Третіми стали петанкісти зі Львова — Тетяна Германюк, Олександр Рослов та Вероніка Гоменюк.

Петанк-клуб «Ужгород» щиро дякує спонсорам за надані призи — професійній лабораторії ONE LAB, крафтовій броварні YUBER, шоколатьє Валентину Штефаньо.

Щира подяка також почесному президенту петанк-клубу «Ужгород», професору Шандору Федору, який наразі перебуває на фронті і при цьому надав непосильну допомогу в організації турніру.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат