У Виноградові згорів торговий центр

29.08.2022 10:27 ПОДІЇ

 

Пожежа, що переполохала увесь Виноградів - ліквідована. На щастя, обійшлося без жертв, повідомляє пресслужба ДСНС м. Виноградів.

28 серпня, о 18:50 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у житлових квартирах, які не експлуатуються, на вулиці Миру.

На місце негайно вирушили чергові відділення державних пожежно-рятувальних підрозділів з міста Виноградова та смт Вилока, а також вогнеборці місцевої пожежної команди с. Підвиноградів.

По прибуттю з'ясувалось, що осередком став другий поверх будівлі, де були розташовані квартири. Через швидке поширення вогню було прийняте рішення про залучення додаткових сил від ДСНС. Також на місці працювала мобільна оперативна група ГУ ДСНС та оперативно-координаційний відділ м. Хуст.

Під час гасіння пожежі вогнеборці вивели на свіже повітря 27 чоловік, що на той момент знаходились у будівлі на першому та другому поверхах. Локалізувати пожежу вдалося на площі 380 кв. м о 20:15, а остаточно ліквідувати о 22:30. Загалом до гасіння було залучено 8 одиниць техніки та 34 рятувальники.

Причина появи вогню та сума збитків - встановлюються.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат