Житель Берегова допомагав росіянам отримувати угорське громадянство

15.03.2021 23:18 КРИМІНАЛ

СБУ заблокувала канал незаконного переправлення громадян Росії до країн Європи та США.

Оперативники спецслужби встановили, що протиправну діяльність організував мешканець Берегівського району області. Він сприяв іноземцям, зокрема росіянам, в отриманні на фіктивних підставах громадянства Угорщини для подальшого безвізового в’їзду до 162 країн світу, включаючи США та Велику Британію.

Організатор схеми забезпечував підроблення документів, які доводили наявність необхідних підстав. За відповідні «послуги» фігурант отримував від замовника 25-30 тис. євро. Серед «клієнтів» оборудки були представники криміналітету та організованих злочинних угруповань.

Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення (незаконне переправлення осіб через державний кордон України та підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів).

Довідка:
Однією з умов отримання громадянства є наявність у кандидата родинного коріння на території Закарпатської області у період її перебування у складі Австро-Угорщини до 1918 року та у складі Королівства Угорщина у 1939-1944 роках.

Пресслужба СБУ, фото від пресслужби Прокуратури.

Коментарі :


16.03.2021 02:27 закарпатець

кордон він для того і когдон щоб лохів ловити...- написати правильний папірчик -це ще не пройти   Український кордон     -Молодці     !   прошу звернути увагу влади   До Справеливості .


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат