Удар по Кремлівській пропаганді

07.02.2021 19:30 ПОЛІТИКА

Російська пропаганда дуже потужна у всьому світі. Кремль не шкодує коштів на те, щоб поширювати свої ідеї і потрібні йому погляди. Російськими олігархами, на замовлення Кремля, скуповуються телеканали та газети у багатьох країнах. Окрім того, багатомільярдний бюджет має міжнародний телеканал Russia Today.

Не обійшла ця зараза й нашу країну. Путін через свого кума Медведчука скупив три телеканали в Україні, які методично вбивали в голову глядачів головні тези Кремля: Росія не агресор, війни немає, території України захоплено законно, Крим та Донбас — Росія.

Було дивно, що влада України на це ніяк не реагує. І ось нарешті прореагувала — прокремлівські телеканали 112, NewsOne та Zik. За ними стоїть Медведчук та його соратники Козак і Рабинович.

Тепер вже спецслужби України встановили, що телеканали фінансувалися кримінальними коштами.

Звичайно ж, що Медведчук відразу ж почав горланити про наступ на свободу слова в Україні. Мовляв, влада топче опозиційну пресу, що в демократичних країнах недопустимо.

Це той самий Медведчук, який свого часу пробився в політику через Закарпаття. Хочемо нагадати Медведчуку та його посіпакам, що тоді його СДПУ(о) чинило шалений тиск на наше видання. Есдеки натравили на редакцію всю прокурорську та мєнтовську рать, кинули редактора газети за ґрати і через голову ОДА Устича домоглися закриття газети, а у засновника видання відібрали весь бізнес, спочатку заслали в політичний екзиль, а потім також кинули за ґрати.

Ось тоді медведчуківці чинили справжній терор проти незалежної та опозиційної преси.

І хочемо нагадати, що це той самий Медведчук, який через продажні суди домігся зовсім недавно заборону на поширення книги про Стуса. І це був перший випадок у незалежній Україні, коли книга потрапила під цензуру та заборону.

Тому Медведчук не має морального права кивати на утиски свободи слова. Тим більше, що правоохоронці вже мають всі підстави не лише закривати пропагандистські телеканали, але й оголосити обвинувачення олігархам, які за ними стоять, бо ця антиукраїнська пропаганда щедро фінансувалася брудними коштами.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат