Нам 25 років

07.02.2021 19:26 ПОДІЇ

3 лютого рівно 25 років тому вийшов перший номер газети РІО. За цей час наше видання завжди служило народу і ми гордо несли ім’я Закарпатської Народної Газети. Навіть у цей важкий для друкованої преси час, ми намагаємося залишатися з читачами, бо для багатьох з них є єдиним джерелом інформації з власним, незалежним від влади, поглядом.

З нагоди нашого 25-річчя засновник газети, відомий закарпатський політик та підприємець, Сергій Ратушняк на своїй сторінці у «Фейсбук» написав:

«Вітаю Всіх шановних представників української нації (хоч нас і менше 20 % від населення) з 25-ти річним ювілеєм газети «РІО». Пишаюся тим, що я був засновником цього важливого інституту демократизації нашого суспільства.

Ми завжди були на передній ланці борців за європейське майбутнє України. Через мою позицію на шпальтах цього видання кучми, медведчуки та ін. вороги і руйнівники України мене переслідували, кидали за грати і відібрали в бандитський спосіб більшість створеного мною бізнесу.

Але ми вистояли, вижили... Хоч і дожилися до виборів, які продаються і купляються (через що деградує населення і ми прямуємо до зникнення нашої держави). Свою місію ми виконали і, впевнений, нам не соромно дивитися в очі співвітчизникам, дітям, онукам і правнукам.

Це святкова дата для істинних українців. З чим їх і себе вітаю!».

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат