На Закарпатті відновлюють дорогу, що є частиною «Малого карпатського кола»

18.09.2021 16:51 ПОДІЇ

Туристичні родзинки Закарпаття стають доступнішими, коли до них веде хороша дорога. Так, на автошляху загального користування місцевого значення С 070603 Синевир – Колочава – Буштино продовжується капітальний ремонт, повідомив перший заступник голови Закарпатської ОДА Мирослав Білецький.

Відрізок між селами Колочава та Мерешор, де зараз тривають роботи, є частиною інфраструктурного проєкту «Мале карпатське коло», що реалізується завдяки програмі Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

«Підряднику залишилося відремонтувати ще 3,9 км шляху. На тих ділянках, які в роботі, етапи виконання різні, тож десь вже працюють над влаштуванням нижнього та верхнього шарів покриття, на іншому відрізку, де вже зробили покриття з щебенево-піщаної суміші, необхідно нанести верхній шар асфальтобетону.

На третій ділянці попереду ще влаштування покриття з щебенево-піщаної суміші та верхнього шару асфальтобетону», - прокоментував Мирослав Білецький.

За його словами, після завершення будівельних робіт на всьому відремонтованому відрізку автошляху нанесуть дорожню розмітку та встановлять дорожні знаки.

Потім підрядник розпочне ремонт дороги у селі Мерешор.

https://carpathia.gov.ua/news/na-zakarpatti-vidnovlyuyut-dorogu-shcho-ye-chastinoyu-malogo-karpatskogo-kola

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат