Чому я за Ратушняка? Бо це — інвестиції, робочі місця та податки в казну, а не порожні гасла!

13.09.2020 20:13 ПОЛІТИКА

Хоча виборча кампанія до місцевих рад офіційно розпочалася лише 5 вересня і до виборів ще майже два місяці, наш рідний Ужгород, всупереч законодавству, давно перетворився на агітаційне поле бою кандидатів на посаду міського голови та депутатів.

Тому, хочемо цього чи ні, ми вже опосередковано втягнуті у виборчу пропаганду, бо всюди політична реклама: у газетах, на білбордах, сітілайтах. Спокійно не можна переглянути ролик на YouTube чи Facebook, щоб його кілька разів не перебила реклама двох, уже до оскомини набридлих кандидатів, які явно хочуть залишитися у владних кабінетах Ужгорода. Самі ж ролики переважно короткі та беззмістовні, що мають єдину мету — зберегти у пам’яті прізвища їх героїв. І така активність триває щонайменше останні пів року.

І за весь цей час там не прозвучало жодної конкретики, чіткого плану дій і стратегії розвитку. Те, що Ужгород, як врешті й інші міста держави, має безліч проблем, ми і без ваших агітаційно-рекламних роликів знаємо. Однак немає програми й аргументів, чому саме ці особи-кандидати «не такі самі» і зможуть «зробити правильно». Це при тому, що деякі з них понад п’ять років у владі і депутатських кріслах, однак зненацька почали проявляти бурхливу активність, щоправда під новими політичними знаменами. До того ж, у жодного з них немає команди з реальних спеціалістів.

Складається чітке переконання: нам на психологічному рівні нав’язують, що альтернативи цим двом кандидатам в Ужгороді взагалі не існує.

У зв’язку з цим хочу звернутися до Сергія Миколайовича Ратушняка, якого містяни тричі обирали «мером» обласного центру і депутатом Верховної Ради: «Ви маєте балотуватися на посаду міського голови!»

Звертаюся і до ужгородців із закликом поставитися до виборів міського голови свідомо і зважено, адже від кожного голосу залежить, як наше місто житиме наступні п’ять років. Закликаю Вас не продавати свій голос, адже ті, хто пропонують Вам «винагороду», недостойні цієї посади. І не піддаватися на маніпуляції із серії «я знаю», «я порекомендую меру, як за п’ять днів зробити диво», «зробимо ще краще» тощо. Тим більше, що придивившись до нових і молодих кандидатів бачиш, що за ними стоять ті ж самі «патрони».

Як ужгородка, яка з дитинства знайома з Сергієм Ратушняком, вважаю його кандидатуру наразі найбільш оптимальною.

Ми росли, дорослішали разом, тому з упевненістю можу стверджувати, що це надзвичайно ерудована людина, високого інтелекту і щирої душі, з багатим життєвим досвідом. Людина, яку не зламати і не підкупити, з окресленою життєвою позицією. Людина, яка народилася в Ужгороді і завжди щиро любила наше місто.

Людина, яка власними руками і розумом створила тисячі робочих місць та залучила інвестиції в місто. Людина, яка дійсно не боялася протистояти «режиму» ще до Майдану, за що зазнала політичного і фізичного переслідування: чинився тиск на його родину, друзів, чинились рейдерські атаки на бізнес навіть колишніх партнерів. Тоді тисячі ужгородців вийшли на захист Сергія. Уявіть таке за когось із діючих чиновників.

У той час, коли Сергій Ратушняк разом з тисячами ужгородців під час «Помаранчевої революції» відстоювали право жити у цивілізованій європейській державі, «хтось» домовлявся за посади у Києві і, повернувшись, влаштовував підкилимні політичні інтриги та, можна сказати, узурпував владу в області. Їм не потрібен був розвинений Ужгород, центр області вони вбачали в іншому місті.

Вони ж системно створювали Ратушняку негативний імідж. І всі ми пам’ятаємо, за скільки купюр «вигравали» місто, хто друкував газети з неправдивою інформацією про нього, які зникли одразу після виборів, як і зникло, пішло у політичне небуття чимало претендентів на посаду мера, що мали на меті відтягнути побільше голосів від Ратушняка. І це їм тоді вдалося. Але чомусь скандали, у яких опоненти звинувачували Сергія, з їх перемогою не зникли, а лише посилились.

Обурює єдине, зараз ці ж люди «оновивши» партійну символіку знову рвуться в Ужгородську міську раду. Питання: для чого?! За десять років жоден із них так і не спромігся залучити інвесторів, створити нові робочі місця чи реалізувати великий проект, навіть в умовах бюджетної децентралізації, коли величезні кошти отримував бюджет Ужгорода.

Нагадаю ужгородцям: коли за каденції Ратушняка ремонтували проспект Свободи, то майстрів за незаконними вказівками забирали в міліцію. Чиновники та деякі теперішні кандидати блокували потужний проект з іноземними інвестиціями щодо будівництва аквапарку на Боздоші. Тим самим підірвавши міжнародний імідж міста. Проігнорували вони і рішення міського референдуму.

Тому звертаюся до Сергія Ратушняка із проханням балотуватися на посаду міського голови, а своїх друзів та жителів Ужгорода закликаю прийти 25 жовтня і підтримати його кандидатуру. Це людина, яка зробила для нашого міста стільки хорошого, скільки не зробили усі разом мери Ужгорода сучасної доби.

З повагою, Тетяна Завізіон, ужгородка, лікарка

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат