В Ужгороді регулярно розбивають вікна в нових автобусах

12.01.2020 12:45 РАТУША

Про це повідомили у КП "Ужгородський муніципальний транспорт".

На думку комунальників це роблять конкуренти, адже кожного дня нові Електрони перевозять до 14 тисяч пасажирів. Одне з вікон було розбите каменем на ходу, коли автобус слідував у депо.

"Ми стараємось дотримуватись графіку, не їхати перед іншими перевізниками, не ганяти, не пропускати зупинки.

Закликаємо не користуватись послугами «корит» які їздять по місту, Ви платите гроші тим хто вечорами б’є вікна у Електронах! Надіємось, що цього року місто закупить, нові автобуси, а старі, недоглянуті іржаві припинять їздити!"


З приводу биття вікон було написано заяву до поліції. Відео із камер спостереження буде оприлюднено.

Коментарі :


20.01.2020 08:16 жуст

давно пора.и вообще когда-то по ужгороду ездили гармошки икарусы.лиазы спобные за раз перевозить по 200 человек.пот ом появились маршрутные такси.они стоили дорожже но....не останавливальсь у каждого столба.а только от сих до сих если с вокзала то до корЯтовича без остановки.потом встали заводы потребность в перевозках резко отпала остались маршрутки какие резко перестроились в рейсовые перевозки.но стоиш в той маршрутке согнувшись и проклинаеш те власти.кто порезал те старые добрые икарусы.наконец на 28 году жизни этой украины на городах ужгорода появились комфортабельные лазы.а тех кто бет стекла надо ловить и заставить их отработать за разбой.поймать хоть одного и заставить работать за тарелку супа в день


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат