Історія успіху. Повірити у себе допомагає служба зайнятості

Обласний центр зайнятості 23.03.2019 19:41 СОЦІО

Тетяна Черешня мала успішну кар’єру в одному з банків обласного центру Закарпаття та життя розпорядилося інакше — воно вимагало змін. Саме тому вона звернулася до фахівців Ужгородського міського центру зайнятості, де її вислухали та запропонували відвідати семінари «Як розпочати власний бізнес» та «Від бізнес-ідеї до власної справи». Тут жінка отримала чимало корисної інформації, пов’язаної з організацією підприємницької діяльності. У кожного, хто починає свою справу, є сумніви: чи вдасться, чи вийде, чи вистачить сил досягти намічених результатів. Після отриманої інформації та прикладів щодо успішного ведення бізнесу у центрі розвитку підприємницької діяльності Ужгородського міського центру зайнятості Тетяна сповнилася бажанням розпочати свою власну справу. Отримані кошти від служби зайнятості для організації підприємницької діяльності та заощаджені власні кошти жінка витратила на відкриття винного простору «СироВина».

«У центрі зайнятості можна не тільки знайти роботу, а й реалізувати свої особисті плани та бізнес ідеї, що і зробила. Мета проекту — створення можливостей для комунікації виробників та споживачів вина, просування культури його споживання, популяризація закарпатських вин та традицій, винної історії Закарпаття загалом», — каже Тетяна.

На її думку, заклад особливий у своїй концепції, розташований в історичному центрі Ужгорода. З отриманням Україною безвізового режиму з країнами Європи значно збільшилася кількість громадян України, які подорожують за кордон, відвідують винні регіони Європи. Навчання культури споживання вина, які відбуваються у нашій винній школі, надають можливість вільно почувати себе та орієнтуватися у різноманітті смаків, мати базові знання щодо вирощування винограду та виробництва вина.

«Наша стратегічна ціль, — продовжує Тетяна, — бути популярними серед жителів Ужгорода та його гостей, закладом, що буде в ТОП і серед місць, які рекомендуватимуть відвідати в Закарпатті туристам».

Обласний центр зайнятості

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат