Двоє контрабандистів із Солотвина намагалися втягнути прикордонників у протиправну діяльність

14.02.2019 14:31 КРИМІНАЛ

Організатори тютюнової контрабанди не полишають спроб втягнути прикордонників у незаконні оборудки на кордоні.
Чергову спробу підкупу військовослужбовців Мукачівського прикордонного загону зафіксовано вчора на ділянці відповідальності відділу «Ділове», - повідомляє прес-служба Мукачівського загону.


Під час патрулювання місцевості до прикордонного наряду, автомобілем «КІА» іноземної реєстрації, під’їхали двоє чоловіків, які запропонували військовослужбовцям неправомірну винагороду за сприяння в переміщенні тютюнової контрабанди. Отримавши категоричну відмову, зловмисники проігнорували законні вимоги прикордонників надати для перевірки документи, що посвідчують особу та спробували втекти. Вже за кілька хвилин правопорушників затримали. Ними виявилися 46-річний та 26-річний мешканці селища Солотвино.

Для складання адмінпротоколів за статтею 185-10 КУпАП, чоловіків доставили до прикордонного підрозділу. Наразі справу скеровано до суду, який і визначить міру покарання чоловікам.

Крім того, до Нацполіції направлено повідомлення про виявлення кримінального правопорушення за ст.369 ККУ «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

ДПСУ

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат