Посадовці управління водного господарства незаконно видобували піщано-гравійні суміші

11.11.2019 18:14 КРИМІНАЛ

Посадовці Тячівського міжрайонного управління водного господарства у змові із місцевими приватними підприємцями організували незаконний видобуток та подальшу реалізацію піщано-гравійної суміші на території Тячівщини.

Така діяльність здійснювалася у руслах річок Тиса, Теребля та Тересва під виглядом їх розчистки та регуляції. Наразі встановлено, що підприємці «працювали» на дев’яти ділянках.

За попереднім розрахунком спеціалістів Держекоінспекції незаконний видобуток гравію на одній   такій ділянці заподіяв бюджету понад 10 млн грн збитків.

11 листопада, прокурорами Тячівської місцевої прокуратури спільно із співробітниками УСБУ в Закарпатській області та   працівниками екологічної інспекції   проведено огляди на трьох місцях розробки. Виявлено понад   двадцять одиниць різноманітної техніки, задіяної на нелегальних роботах. Вирішується питання про накладення арешту на вказану техніку.

Триває подальше досудове розслідування для з’ясування усіх обставин події, - повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат