Нові начальники на Закарпатті

10.11.2019 16:24 ПОДІЇ



Цього тижня на Закарпатті повідомили про призначення нових керівників обласної поліції, митниці та Чопського прикордонного загону.

Поліцію Закарпаття очолив Канцідайло

Новим начальником Управління Нацполіції в Закарпатській області став Олександр Канцідайло. Його представив заступник голови Нацполіції — начальник Головного слідчого управління Максим Цуцкірідзе.

Канцідайло пропрацював у поліції 20 років. Останні 7 років він був у департаменті оперативно-технічних засобів Нацполіції. Тобто, працював у сфері засобів стеження та прослуховування.

Після звільнення з посади начальника облполіції Закарпаття Романа Стефанишина, тимчасовими керівниками були Андрій Рубель, а потім Іван Пеняк. І ось зараз на Закарпатті вже повноцінний начальник без приставок в.о.

Чопськими прикордонниками керуватиме Цапюк

Новим начальником Чопського прикордонного загону став Руслан Цапюк.

Новий начальник родом з Хмельниччини. У прикордонній службі працює вже 20 років.

На Закарпаття керувати Чопськими прикордонниками прибув з моря — виконував обов’язки заступника начальника інформаційно-аналітичного відділу штабу Азово-Чорноморського регіонального управління.

Закарпатською митницею керуватиме Іванус

У закарпатських митників також новий начальник — ним став Віктор Іванус, який до цього працював в Закарпатській митниці на посаді заступника начальника управління, начальника відділу контролю за переміщенням товарів управління організації митного контролю Закарпатської митниці ДФС.

Іванус є темною конячкою, ніколи не був публічною особою, але колеги відзначають його принциповість та працьовитість.

Тепер залишається стежити, наскільки новопризначені начальники будуть професійно виконувати свої обов’язки і чи не сядуть на створені попередниками корупційні схеми.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат