Як простежити рух автобусів в Ужгороді?

26.10.2019 17:30 РАТУША

Графік маршрутних автобусів Ужгорода включений до загальноукраїнської інтернет-мережі Rozklad.in.ua. Тепер рух маршрутних автобусів Ужгорода можна простежити в інтернеті ще за однією програмою.

Тобто, тепер можна встановити мобільний додаток на телефон і прослідковувати маршрути автобусів і точно знати, де перебуває той чи інший автобус і коли він прибуде на ту чи іншу зупинку.

Окрім того, як і раніше, за проїздом автобусів можна слідкувати і в програмі, яка є на сайті мерії: https://city.dozor.tech/ua/uzhgorod/city.

30 інформаційних панелей із розкладом руху встановили днями на ужгородських зупинках. Про це розповів начальник відділу транспорту державних закупівель міської ради Петро Бобик. За його словами, одна така панель коштує півтори тисячі гривень, на встановлення 30-ти вказівників із розкладом руху автобусів із бюджету міста витратили 48 тисяч 700 гривень.

Нові панелі встановили на площі Корятовича та Петефі, в «новому» районі, на зупинках біля міських поліклініки та лікарні, на вулиці Гагаріна, на авто- та залізничному вокзалах. Розроблені інформаційні панелі за європейськими стандартами.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат