Третина закарпатців ще не знають, за кого голосуватимуть

30.01.2019 15:07 ПОЛІТИКА

Про це свідчать результати соцопитування, які у Закарпатській області були проведені наприкінці минулого року Фондом “Демократичні ініціативи” імені Ілька Кучеріва та фірмою “Юкрейніан соціолоджі сервіс” за підтримки Посольства Великої Британії в Україні.

Загалом, опитування показало, що закарпатці є доволі активними виборцями. 76% опитаних повідомили, що візьмуть участь у президентських виборах. Симпатії закарпатців щодо кандидатів фактично не відрізняються від всеукраїнських. Найбільше опитаних закарпатців сказали, що проголосують за Юлію Тимошенко (10,2%), на другому місці Петро Порошенко (6,2%), майже стільки ж симпатій закарпатців має Анатолій Гриценко (6,0%), близько і Юрій Бойко (5,4%). Попри те, що Святослав Вакарчук відмовився від участі у цих виборах, наприкінці минулого року це ще не було відомо і його прізвище соціологи включили в анкету опитування і тоді за Вакарчука готові були проголосувати 5,0% із опитаних закарпатців.

Але ці результати ще можуть кардинально помінятися. Виявилося, що 32 відсотки закарпатців ще не визначилися зі своїм кандидатом, а з тих, хто визначився, 27% відповіли, що ще можуть передумати.

prozak.info

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат