Навіщо звертатися в рекрутинговую компанію?

18.09.2019 11:20 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Найпопулярніша рекрутингова компанія AboutHR в Україні. Здійснює підбір персоналу для компаній, які займаються різною діяльністю. І у багатьох виникає питання: навіщо звертатися до таких агентств, якщо можна самому найняти персонал?

Великим компаніям це вигідно з кількох причин:

— Це дозволяє значною мірою скоротити витрати. Тільки подумайте про те скільки часу треба витратити на пошуки, проведення співбесід, заповнення анкет. Додайте до цього вартість розміщення оголошень про вакансії, доступу до бази даних з анкетами потенційними співробітників. Агентство швидко вирішить усі ваші проблеми з персоналом, підбере і погодить з вами кандидата.Агентство оценит личностные качества и мотивы каждого потенциального сотрудника.

— Спеціалізовані компанії швидко закривають вакансії, буквально з одного кандидата. Вони точно можуть визначити і підібрати потрібного співробітника. Оскільки над пошуком працюють багато агентів, то швидкість їх роботи збільшується в рази. Отже, результат ви отримаєте максимально швидко.

— Рекрутинговая компанія може знайти відмінного фахівця використовуючи свої джерела, які нікому не розголошує. Якщо працедавець самостійно шукатиме співробітника, то ця інформація, як правило, стає загальнодоступною, чого деякі не хочуть. Цією інформацією можуть скористатися конкуренти. Можуть виникнути проблеми в колективі. Тут вихід буде тільки один - звертатися до рекрутів. Так ви залишитеся непоміченими і діятимете від імені агентства.

— Рекрутинговые компанії дають гарантію супроводу кандидата, якого ви приймете на роботу. Це означає, що у разі відходу найнятої людини з посади під час гарантійних зобов'язань, агентство абсолютно безкоштовно знайде.

Якщо вам треба терміново знайти працівника, то однозначно вам треба звернутися в рекрутинговое агентство. Вони порадять на кого краще звернути увагу і допоможуть зрозуміти стратегію роботи з талановитими кандидатами. Головне за чим звертаються в агентства - це не помилитися у виборі відповідного працівника.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат