Прокуратура виявила порушення прав ув’язнених на медичне обслуговування у Закарпатській УВП №9

16.08.2019 20:07 ПОДІЇ


За результатами проведеної у липні поточного року прокуратурою Закарпатської області перевірки у Закарпатській міській медичній частині № 9 філії ДУ «Центр охорони здоров’я» Державної кримінально-виконавчої служби України встановлено ряд порушень вимог законодавства про охорону здоров’я.


Так, встановлено, що в медзакладі досі відсутня ліцензія на провадження медичної практики у медичній частині УВП № 9, через що неможливо провести акредитацію вказаного медичного закладу.

Наявні порушення законодавства щодо прийняття, обліку та зберігання медичних препаратів, порядку їх видачі в’язням.

Закарпатська міська медична частина № 9 не забезпечена у достатній кількості медичними препаратами, а окремі їх види у аптеці відсутні, що, в разі необхідності, не   дозволяє забезпечити хворих осіб із числа увязнених якісним та належним лікування.

За результатами проведеної перевірки, прокуратурою області, в межах компетенції   внесено вказівку начальнику філії державної установи «Центр охорони   здоров’я» Державної кримінально-виконавчої служби України у Чернівецькій, Івано-Франківській та Закарпатській областях, про усунення вказаних порушень закону, яка наразі перебуває на розгляді.

Прокуратура Закарпатської області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат