Мер Ужгорода влаштував полювання за бруківкою

25.07.2019 23:04 РАТУША

Це неможливо зупинити. Ремонти вулиць, на які з бюджету виділяються десятки мільйонів гривень, перетворюються у звичайний вандалізм.

Останнім часом примітивна, так звана, дорожня реконструкція торкнулася багатьох вулиць міста і скрізь вандали від влади ставлять крихку екологічно небезпечну плитку та бордюри. Більше того, у цієї плитки та бордюрів занадто малий гарантійний термін. І вже було багато випадків, коли новопостелена бруківка просто сиплеться і роботу потрібно виконувати ще раз.

Але владу обласного центру це не зупиняє. Наразі відновлено реконструкцію вулиці Капушанської. Цю вулицю вже давно повинні були відремонтувати, але через недолугі рішення влади, тут постійно мінявся підрядник. І ось зараз ремонт відновили. І весь цей ремонт зводиться до того, щоб зняти добротну кам'яну бруківку і постелити асфальт, який, як показує практика, простоїть не більше року.

Таким чином, замість того, щоб перестелити кам'яну бруківку, яка може простояти ще десятки років, влада вирішила нагріти кишені відкатами. Адже на перестеленні бруківки нічого не заробиш на відкатах, бо нічого не купується, а платиться лише за виконану роботу. А от на асфальті заробити можна.

Більше того, попри критику, все одно знімаються і добротні кам'яні бордюри, а замість них ставляться крихкі цементні. Так воно було на інших вулицях, так воно є і зараз на Капушанській. Це цинізм і вандалізм. Влада повинна зрозуміти, що це злочин проти міста і за це потрібно буде відповідати перед законом. І прийде час, коли потрібно буде звітувати за те, куди поділися ці бордюри та бруківка.

Василь Поляк для Prozak.info, фото Олени Хасид

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат