Меморіал загиблим воїнам-захисникам України відкрили в обласному центрі Закарпаття

17.07.2019 16:46 ПОДІЇ

У вівторок, 16 липня, на території військової частини по вулиці Другетів відкрили й освятили Монумент на честь військових 15-го окремого гірсько-штурмового батальйону 128-ої ОГПБр, які загинули у боях за цілісність і незалежність України. На реалізацію масштабного проекту пішло майже півроку, вона стала можливою за підтримки небайдужих меценатів-закарпатців.

«Наша сьогоднішня зустріч присвячена вшануванню пам’яті тих військовослужбовців, які віддали своє життя за волю, незалежність, територіальну цілісність нашої держави, за те, щоб ми з вами мали можливість виховувати дітей, навчатися, жити мирним життям, працювати на благо розвитку і процвітання України. Пам’ять про них житиме вічно у наших серцях. Саме тому ми відкриваємо пам’ятний меморіал на честь наших воїнів, які ціною власного життя не пропустили ворога з його амбіційними планами», – зазначив командир 15-го окремого гірсько-штурмового батальйону Іван Голішевський.

Незабаром поруч із пам’ятним місцем має з’явитися каплиця на честь Святого великомученика Георгія Побідоносця – відповідну капсулу заклали священнослужителі. Попри те, що меморіальний комплекс знаходиться на території військової частини, у подальшому він буде відкритий для відвідування всіма бажаючими.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат