Президент Зеленський в Ужгороді представив нового керівника облдержадміністрації

06.07.2019 20:48 ПОДІЇ

Сьогодні,   6 липня, Президент України Володимир Зеленський перебував з робочою поїздкою у Закарпатській області. Він ознайомився з роботою міжнародного автомобільного пункту пропуску «Ужгород», ходом його реконструкції, а також перспективами збільшення пропускної спроможності та термінами завершення робіт.

Глава держави представив нового голову Закарпатської обласної державної адміністрації Ігоря Бондаренка.

Зі свого боку Ігор Бондаренко подякував Президенту за довіру й підкреслив, що «він знає і відчуває, що тривожить і за що болить сьогодні душа у закарпатців». І своє завдання на посаді керівника обласної державної адміністрації він бачить в тому, щоб працювати так, аби жителі області відчули як створюються тут, вдома, робочі місця, зростає якість їх життя, оточуючого середовища, медичних, освітніх та інших соціальних послуг.

«Це і будуть пріоритети діяльності нової державної адміністрації області», – заявив новопризначений голова Закарпатської ОДА.

Глава держави провів нараду з керівниками митниць, правоохоронних та органів прикордонної служби західних областей України з питань протидії корупції та контрабанді, сплати митних платежів.

Відкриваючи нараду,   він зазначив, що рівень контрабанди попри офіційну статистику із року в рік зростає. Глава держави зробив акцент на важливості боротьби з контрабандою. Він заслухав пояснення і різко розкритикував роботу керівників регіональних митниць.

Президент порекомендував головам Волинської, Закарпатської, Львівської   та Чернівецької регіональних митниць протягом двох днів написати заяви на звільнення. В іншому випадку їх повинен звільнити керівник Державної фіскальної служби.

Підсумовуючи нараду, Президент України Володимир Зеленський наголосив, що немає чого хвилюватися тим митникам, які чесно працюють. Хвилюватися мають ті, хто займається контрабандою і «кришує» її. «Хочу звернутися до всіх правоохоронців, чиновників, митників: у вас усіх є шанс виправитися. Країна точно буде іншою», – заявив глава держави.  

Прес-служба Закарпатської ОДА

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат