Депутати «роздерибанили» землю колишнього «Ужгородприладу»

20.04.2019 16:06 РАТУША

У четвер на сесії Ужгородської міської ради депутати розглядали ряд земельних питань, серед яких і, фактично, поділ території діючого заводу ПАТ «Модуль М» на 6 земельних ділянок: одна площею 7,2 га — заводу, а решта п’ять, площею майже 6,5 га, — 5-м приватним організаціям. Йдеться про гектари комунальної землі міста, яка залишилася заводу для його обслуговування ще з радянських часів, розташована неподалік гіпермаркету «Епіцентр» та Боздоського парку.

Не погоджуючись із черговою кулуарною земельною схемою, закарпатські спілки учасників бойових дій подали на ім’я міського голови Ужгорода Богдана Андріїва, голови профільної земельної комісії Олесі Афанасьєвої та Ужгородської місцевої прокуратури колективне звернення, в якому просять зняти з розгляду ці питання, претендуючи на частину ділянки, з метою організації на ділянці СТО.

Зрештою, за словами депутата міськради Віктора Щадея, площу поділили, одну з ділянок — площею 7,2 га — дозволили приватизувати, решту ж 5 за невідповідністю з генпланом повернули на доопрацювання.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат