Міжнародний танцювальний фестиваль «Get2Groove» відбувся в Ужгороді

20.04.2019 15:48 ДОЗВІЛЛЯ

 

У минулі вихідні, 12-14 квітня у СК “Юність” в Ужгороді відбулася масштабна танцювальна подія «Get2Groove». Протягом трьох днів понад 70 колективів, а це півтори тисячі танцівників з Ужгорода, Івано-Франківська, Дніпра, Києва, Горішніх Плавнів, Вінниці, Рівного, Сум, Полтави, а також зі Словаччини, Угорщини, Польщі та Молдови демонстрували майстерність сучасного танцю.

Цей Міжнародний танцювальний фестиваль — вже відомий бренд в українській та східноєвропейській хіп-хоп спільноті. Як повідомляв Ужгородський прес-клуб, цього року фестиваль отримав нову назву «Get2Groove» та виріс у грандіозний проект, що співпрацює з Udance, а також фінансується Посольством США в Україні.

Засновник «Get2Groove» — Студія сучасного танцю “Бліц”. Як розповіла Олена Камінська, керівник “Бліц”, у рамках фестивалю відбулися командні змагання та хіп-хоп батли   1х1, які судили Ларкін Пойнтон з США і відомі в Україні хореографи — Тимур Карпінський, Юджин Кулаковський, Євген Хмельницький, Олександр Прокопович та Олександр Путілов.

Саме 13 квітня пройшло вечірнє шоу, на якому показали найкращі танці чемпіонату. Музика і танці були від Аліни Паш (Київ), D'Arts Dance Project (Київ), Very The Jerry (Львів), Студії сучасного танцю «Бліц» (Ужгород), KANIFO (Кривий Ріг), також пройшли шоу-кейси від усіх суддів – як від талановитого американського хореографа, так і від найкращих танцівників України. Вечірнє шоу запалював ведучий – MC Dron.

Запрошені судді з України та Америки 12-14 квітня провели майстер-класи з хіп-хопу.   Можна було окремо купити квитки на чемпіонат, майстер-класи або шоу-програму – організатори підготували різні опції для максимальної зручності усіх охочих відвідати фестиваль.

До речі, саме СТТ «Бліц» організовував виступ легендарного американського танцювального колективу StepAfrika. У рамках цієї події також — безкоштовні майстер-класи для Ужгородської школи мистецтв, Ужгородського коледжу культури і мистецтв,а також семінар для студентів Ужгородського національного університету.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат