У справі про забудову території біля драмтеатру суддя взяв відвід

13.04.2019 15:12 РАТУША

У середу в Закарпатському апеляційному суді відбулося резонансне судове засідання палати з розгляду кримінальних справ у складі колегії суддів І.Стана, Г.Гошовського, Н.Мишинчук.

Розглядалася апеляційна скарга забудовників на ухвалу Ужгородського міськрайонного суду щодо арешту земельних ділянок перед облмуздрамтеатром в обласному центрі Закарпаття та заборони видалення зелених насаджень. Попереднє засідання було перенесено у зв’язку з заявою одного з співзабудовників площі.

У ході цього засідання суддя Георгій Гошовський заявив самовідвід через участь у апеляційному розгляді справи щодо цих ділянок за одним із клопотань органу досудового розслідування у цьому ж кримінальному провадженні.

У підсумку, апеляційні скарги забудовників І. Тегзи і В. Юрси відправлять на автоматизований розподіл справ. Після призначення нового складу колегії (а це, ймовірно, будуть І. Стан, Н. Мишинчук і Г. Фазекош) буде продовжено розгляд справи

У цій справі прокуратура Закарпатської області принципово і категорично просить суд відмовити забудовникам у задоволені апеляційної скарги та залишити чинним накладений арешт у вигляді заборони на відчуження, заборони на користування, у тому числі забудову площі та вирубку дерев.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат